Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021, 20:03

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «A Bola» ο Ανδρέας Σάμαρης θα εξακολουθεί να πληρώνεται από την Μπενφίκα, μέχρι να βρει νέα ομάδα, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του, ενώ στη συνέχεια ο πορτογαλικός σύλλογος, εάν είναι απαραίτητο, θα καλύπτει τη διαφορά μεταξύ του προηγούμενου και του νέου μισθού του.

Την τελευταία ημέρα του Αυγούστου, με το κλείσιμο της θερινής μεταγραφικής περιόδου, η ομάδα της Πορτογαλίας και ο Έλληνς διεθνής άσος επισημοποίησαν τη λύση της συνεργασίας τους, που είχε διάρκεια επτά χρόνια.

Ο Σάμαρης είχε ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με τους «αετούς», μετά την ανανέωση που πραγματοποιήθηκε το 2019, όταν έγινε ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην ομάδα, με την Μπενφίκα να πληρώνει πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ μεικτά σε μισθό.

«Η χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε τον Μάρτιο, στον δεξιό αχίλλειο τένοντα, άφησε τον Σάμαρη εκτός των σχεδίων του Ζόρζε Ζέσους. Με την λύση της συνεργασίας η Μπενφίκα έχει εξοικονομήσει σημαντικό μέρος από τους φόρους, αλλά θα μπορούσε να εξοικονομήσει περισσότερα, αν ο Σάμαρης βρει μία νέα ομάδα» αναφέρεται χαρακτηριστικά.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021, 20:08

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟ Μουρίνιο συμπληρώνει τα 1.000 ματς στους πάγκους και μπαίνει στο Hall of Fame της Ένωσης προπονητών
Επόμενο άρθροΠανελλαδικές 2022 – Υποψήφιοι θα εξεταστούν σε μάθημα που δεν έχουν διδαχθεί