Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 16 Μαΐου 2020, 19:09

Σε συνέντευξή του που θα προβληθεί την Κυριακή στην εκπομπή «Open Sport» ο Ρικ Πιτίνο ξεκαθάρισε ότι, παρά την αποχώρησή του από την Ελλάδα, σκοπεύει να κρατήσει τον λόγο του και να καθοδηγήσει την Εθνική μας ομάδα στα προολυμπιακό τουρνουά το επόμενο καλοκαίρι.

Παράλληλα ο Αμερικανός τεχνικός, στη συγκεκριμένη συνέντευξη, που δόθηκε με αφορμή το αφιέρωμα του «Open Sport» στον Μάικλ Τζόρνταν, τον οποίο είχε αντιμετωπίσει στο ΝΒΑ ως προπονητής των Νικς αλλά και των Σέλτικς, αναφέρθηκε και στη δεύτερη θητεία του στους «πράσινους» τονίζοντας: «Την δεύτερη χρονιά δεν ήθελα να προπονήσω τον Παναθηναϊκό. Δεν ήταν του δικού μου στιλ, η ομάδα της δεύτερης χρονιάς».

Ακολουθούν σε τίτλους ορισμένες από τις απαντήσεις του Ρικ Πιτίνο:

Για τον χαρακτήρα του Τζόρνταν: «Όλοι έχουν πάθη και σύνδρομα. O Τζόρνταν έχει το σύνδρομο του ανταγωνισμού. Τυχαίνει να τον ξέρω αρκετά καλά. Πολύ καλό παιδί με πολύ πάθος αλλά θυμηθείτε, αν παίξεις μία παρτίδα σκάκι με τον Τζόρνταν, και δεν είναι καλός στο σκάκι, θα τον κερδίσεις. Αλλά τότε θα βγει έξω και θα βρει κάποιον που ξέρει καλό σκάκι και θα σε προκαλέσει ξανά και θα σε διαλύσει».

Για τον GOAT του μπάσκετ: «Για εμένα ο Τζόρνταν είναι το νούμερο ένα και ο Λεμπρόν είναι το νούμερο ένα-άλφα. Δεν είχε την ικανότητα του Μάικλ Τζόρνταν στο σκοράρισμα. Όταν ένα παιχνίδι κρινόταν στις λεπτομέρεις, ο Τζόρνταν μπορούσε να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο μόνος του».

Για τον Παναθηναϊκό: «Την δεύτερη χρονιά δεν ήθελα να προπονήσω τον Παναθηναϊκό. Δεν ήταν του δικού μου στιλ, η ομάδα της δεύτερης χρονιάς».

Για την Εθνική Ελλάδας: «Αυτό που ήθελα ήταν να προπονήσω την Εθνική ομάδα. Το οποίο και θα κάνω. Θα προπονήσω την Εθνική ομάδα».


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 16 Μαΐου 2020, 19:25

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣτο ΦΕΚ η Υπουργική Απόφαση για τη ζωντανή μετάδοση των μαθημάτων-Τι ορίζει
Επόμενο άρθροΥποβλήθηκαν σε δεύτερο τεστ για κορωνοϊό οι παίκτες του Παναθηναϊκού