Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021, 20:50

Τις σκέψεις του για την αυριανή (30/9, 22:00, Cosmote Sport 2) αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ εξέφρασε στην αποψινή συνέντευξη τύπου ο προπονητής της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Βλαντιμίρ Βάις. Ερωτηθείς είπε:

Για το δυνατό στοιχείο του ΠΑΟΚ: «Παρακολούθησα αρκετά παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Σίγουρα οι παίκτες που ξεχώρισαν είναι ο Μπίσεσβαρ, ο Σφιντέρσκι και ο Ζίβκοβιτς. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη δύναμη και θα προσπαθήσουμε κι εμείς να φανούμε αντάξιοι».

Για τις απουσίες που αντιμετωπίζει ο ίδιος: «Έλειπαν παίκτες λόγω ίωσης, ήδη προπονούνται μαζί μας και θα δούμε τι θα γίνει μετά την προπόνηση. Ο Ντε Μάρκο είναι τραυματίας, έχουμε κάποιες απουσίες, έχει θέμα και ο Βάις».

Για το αν είναι σημαντικό το γεγονός ότι αντιμετώπισε και τον Ολυμπιακό η Σλόβαν: «Πιστεύουμε ότι ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός είναι οι δύο καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Θα πρέπει να σκοράρουμε. Θα αντιμετωπίσουμε αξιόλογους αντιπάλους, αλλά θα πρέπει να ανταπεξέλθουμε».

Νωρίτερα ο Βασίλι Μποζίκοφ ήταν αυτός που μίλησε εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της Σλόβαν στην συνέντευξη Τύπου της Τούμπας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα πριν 2 χρόνια: «Σίγουρα η εμπειρία πάντα βοηθά, θα αντιμετωπίσουμε έναν ΠΑΟΚ που μοιάζει με εκείνον που βρήκαμε απέναντί μας πριν από 2 χρόνια, αλλά είναι πιο ισχυρός».

Για το πόσο έχουν αλλάξει οι δύο ομάδες: «Δεν θέλω να κάνω σύγκριση, έχουμε έναν ισχυρό αντίπαλο. Θέλουμε να παίξουμε ο ένας με τον άλλο, να δείξουμε ότι είμαστε δίπλα ο ένας στον άλλο».

Για τις διαφορές των δύο ομάδων σε σχέση με την τελευταία φορά που τέθηκαν αντιμέτωπες: «Έχουν μείνει λίγοι παίκτες από την προηγούμενη ομάδα. Έχουμε αρκετούς νέους παίκτες. Είναι πρόκληση τέτοιοι αγώνες. Θέλουμε να αντιμετωπίζουμε τέτοιες ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021, 20:51

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔεξαμενόπλοιο «Αριστοφάνης» – Θέμα σε ξένα ΜΜΕ η διάσωση 152 προσφύγων με το πλοίο του Βαγγέλη Μαρινάκη
Επόμενο άρθροΒουλή – Απορρίφθηκαν οι τροπολογίες ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ για μειώσεις σε Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης και ΕΝΦΙΑ