Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη υποστήριξε πως μετά την ΜΚΟ «HumanRights360» θα έπρεπε και η αξιωματική αντιπολίτευση να παραδεχθεί το λάθος της.

Το γεγονός ότι η ΜΚΟ «HumanRights360» παραδέχθηκε το λάθος της γύρω από την υπόθεση των 38 προσφύγων που βρέθηκαν στον Έβρο σχολίασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε πως μετά την ανακοίνωση του ιδρυτή της ΜΚΟ, θα έπρεπε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας να ζητήσουν συγγνώμη από την κυβέρνηση.

«Η μη κυβερνητική οργάνωση “HumanRights360” ζήτησε συγγνώμη και παραδέχθηκε ότι η νησίδα στον Έβρο δεν ήταν ελληνικό έδαφος» τόνισε χαρακτηριστικά ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας, μήπως ήρθε η ώρα να το παραδεχτούν και εκείνοι και να ζητήσουν επιτέλους συγγνώμη από τους Ακρίτες, την Ελληνική Αστυνομία και τον Στρατό που φυλάττουν τα σύνορά μας;» κατέληξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

«Θα τοποθετηθεί ο συνήθως λαλίστατος ΣΥΡΙΖΑ;»

Παράλληλα, σχόλιο σχετικά με την ανακοίνωση της οργάνωσης HumanRights360 εξέδωσε το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

«Εκτός Ελληνικής Επικράτειας οι 38 στον Έβρο», επιβεβαιώνει η ΜΚΟ HumanRights360 – Θα τοποθετηθεί ο συνήθως λαλίστατος ΣΥΡΙΖΑ;» αναρωτάται το υπουργείο.

«Επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά η σταθερή θέση της Κυβέρνησης ότι τα κυκλώματα των λαθροδιακινητών και ορισμένοι καλοθελητές με fake news προσπαθούν να παρακάμψουν τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης» τονίζει το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

«Η Ελλάδα προστατεύει τα σύνορά της και ταυτόχρονα σώζει χιλιάδες ανθρώπους εφαρμόζοντας μια αυστηρή αλλά δίκαιη μεταναστευτική πολιτική. Αναμένουμε -εδώ και πολλές μέρες- τον συνήθως λαλίστατο ΣΥΡΙΖΑ να τοποθετηθεί. Ιδού ο Έβρος…» καταλήγει στην ανακοίνωσή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΧαλκιδική: Εντοπίστηκε σώο το δίχρονο αγοράκι που είχε εξαφανιστεί
Επόμενο άρθροΠρωτοφανής συντριβή με 5-1 της Λάτσιο από τη Μίντιλαντ!