Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης μίλησε στη Δανάη Μπάρκα για το ανανεωμένο «Night out», ο λόγος που τα παράτησε όλα και έφυγε στην Αγγλία και ο γάμος που δεν μάθαμε ποτέ.

«Είμαι πολύ καλά γιατί κάνω τα πράγματα που θέλω. Η ζωή μου είναι καλά σοταρισμένη και ολοκληρωμένη. Πορεύομαι προς τα 40» σημείωσε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

«Σηκώσαμε χειρόφρενο στο λεωφορείο του “Night out” και καταλήξαμε σε ένα πλατό το οποίο είναι μια ταράτσα με θέα την Αθήνα. Στο “Night out” θα παίξουμε πολλά παιχνίδια όπως κάναμε και πέρυσι, ενώ θα κάνουμε και μια ωραία, αληθινή κουβέντα χωρίς επισημότητες».

Οι λόγοι για να δει κάποιος την εκπομπή σύμφωνα με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη: «Ο πρώτος λόγος για να δει κάνεις το “Night out” είναι ότι υπάρχει ένα backstage ύφος το οποίο «ποτίζει» στον καλεσμένο.

Ένας άλλος λόγος είναι τα παιχνίδια καθαυτά. Ένας τρίτος λόγος για να δείτε το “night out” είμαστε εμείς οι ίδιοι, η ομάδα μου κι εγώ». Αισθάνομαι ότι παρουσιάζουμε στη νυχτερινή ζώνη κάτι το οποίο είναι διαφορετικό σε ό,τι αφορά την αίσθηση του night show».

Ο ίδιος μίλησε και για τα παιδικά και τα εφηβικά του χρόνια: «Ως παιδί ήμουν πολύ ατίθασος και καθόλου ευάλωτος».

«Όταν άρχισα να βλέπω τι αντίκτυπο έχει η δημόσια εικόνα στους ανθρώπους γύρω μου αλλά και στον ίδιο μου τον εαυτό ‘κλείδωσα’ και είπα ότι δεν χρειάζεται».

Στα 15 του χρόνια ο Θεοχάρης Ιωαννίδης έφυγε για Αμερική ως μαθητής ανταλλαγής και ζούσε σε μια οικογένεια που δεν ήταν η δική του. Όπως περιγράφει ο ίδιος για την ζωή στην Αμερική: «Μπήκα στη νομική και μετά έφυγα στη Νέα Υόρκη για να σπουδάσω σκηνοθεσία. Εκεί έκανα πολλές δουλείες για να μπορώ να στηρίζω τον εαυτό μου». Στην ελληνική πραγματικότητα ξεκίνησε να δουλεύει όταν γύρισε από Αμερική το 2007.

«Έχω κάνει αρραβώνα στο παρελθόν και έχω παντρευτεί κιόλας. Ο γάμος ήταν για εμένα κάτι πολύπλοκο. Την δεδομένη στιγμή ήθελα να το κάνω και το έκανα. Θέλω πολύ να κάνω ένα παιδί, αλλά θέλω να εξαλείψω το να είναι για εγωιστικούς λογούς», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Στο ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού δεν είναι αρνητικός και σημειώνει «θα έκανα παιδί με έναν άνθρωπο που θα ήταν η βάση μου, αλλά θα μπορούσα να είμαι και το «αερικό» που έχω ανάγκη να είμαι».

To άρθρο Θεοχάρης Ιωαννίδης: Έχω κάνει αρραβώνα στο παρελθόν και έχω παντρευτεί κιόλας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΙλαρά: Ο ΠΟΥ προειδοποιεί για επικείμενη έξαρση κρουσμάτων
Επόμενο άρθροΗ Αλ Νασρ δίνει 305 εκατ. στον Ρονάλντο!