Κλειστούς χώρους σε πολλούς δήμους με στόχο την προστασία των πολιτών και ιδιαίτερα των ευπαθών κοινωνικών ομάδων από ακραία καιρικά φαινόμενα κατά τη χειμερινή περίοδο, παρέχει η Περιφέρει Αττικής.

 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, υπενθυμίζονται στους πολίτες οι θερμαινόμενοι χώροι που λειτουργούν σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, μέσω της επικαιροποιημένης ιστοσελίδας που μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

Πρόκειται για θερμαινόμενους χώρους τους οποίους λειτουργούν οι δήμοι και άλλοι φορείς, με στόχο την προστασία των πολιτών και ιδιαίτερα των ευπαθών κοινωνικών ομάδων από ακραία καιρικά φαινόμενα κατά τη χειμερινή περίοδο.

 

Για τη διευκόλυνση των πολιτών τα σημεία καταγράφονται σε πίνακες και απεικονίζονται σε χάρτη Google, ενώ παράλληλα παρατίθενται βασικές πληροφορίες αυτοπροστασίας των πολιτών από παγετό και χιόνια.

 

Υπενθυμιζεται ότι αύριο, το νέο χαμηλό βαρομετρικό «Σοφία» αναμένεται να σαρώσει τη χώρα, ρίχνοντας σημαντικά τη θερμοκρασία και φέρνοντας καταιγίδες και χιόνια σε πολλές περιοχές της χώρας.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠοιες αλλαγές έφερε το 2019 στις ΑΕ
Επόμενο άρθροΔεν ήταν σύμβουλός μου ο Μανιαδάκης