Ένα ακόμη άγριο περιστατικό ξυλοδαρμού σε σχολείο, έρχεται να συμπληρώσει την μεγάλη λίστα που έχει δημιουργηθεί με παρόμοια συμβάντα τους τελευταίους μήνες.

Για τον ξυλοδαρμό, συνελήφθησαν ένας 17χρονος και έναν 18χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία.

Διαβάστε επίσης: Αρτα: «Καταπέλτης» η ΕΔΕ για τον ξυλοδαρμό μαθητή που έμεινε παράλυτος μέσα σε σχολείο

Τον χτύπησαν, τον έστειλαν στο νοσοκομείο και τον ανάγκασαν να αλλάξει σχολείο

Ένας 15χρονος μαθητή της Α’ Λυκείου σε ΕΠΑΛ στη Θεσσαλονίκη,  δέχθηκε άγρια επίθεση από συμμαθητές του. Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της 24ης Οκτωβρίου. Ο 15χρονος βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου όταν δέχθηκε άγρια επίθεση από μαθητές της Γ’ Λυκείου.

Ο μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου με τραύματα σε κεφάλι και στέρνο και νοσηλεύτηκε για ένα 24ωρο.

Ο πατέρας υπέβαλε μήνυση για το περιστατικό. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν έναν 17χρονο και έναν 18χρονο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία.

«Τον έκαναν μαύρο στο ξύλο χωρίς λόγο»

Ο πατέρας του 15χρονου μαθητή, σύμφωνα με πληροφορίες από το thestival, ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, συγκλονίζει με τα όσα αναφέρει σχετικά με τις περιγραφές του παιδιού του για τα όσα βίωσε ενώ καταγγέλλει συγκάλυψη από το σχολείο σε ό,τι αφορά στα περιστατικά βίας.

«Ο γιος μου είχε δίωρο κενό. Καθόταν με έναν συμμαθητή του στο προαύλιο όταν ξαφνικά αισθάνθηκαν ένα ντου από μια ομάδα 10-15 ατόμων. Ο φίλος του πρόλαβε να τρέξει και να γλιτώσει. Έπιασαν το παιδί μου και χωρίς λόγο τον έκαναν μαύρο στο ξύλο, πολλές κλωτσιές, πολλά χτυπήματα στο κεφάλι», δηλώνει χαρακτηριστικά και προσθέτει πως «ενώ τον χτυπούσαν, φώναζαν μην τον αφήσετε να πάει στον διευθυντή, καθίστε να τον γαμ…υμε».

Τονίζει δε πως δεν υπήρχε κανένας λόγος για μια τέτοια επίθεση, αφού ο γιος του και οι δράστες της επίθεσης είναι σε διαφορετικές τάξεις και «δεν έχουν ούτε καλημέρα».

«Βγήκαν από την τάξη ενώ είχαν μάθημα και επιτέθηκαν»

Συνεχίζοντας την περιγραφή του συμβάντος ο πατέρας του μαθητή αναφέρει πως σύμφωνα με τα όσα του γνωστοποιήθηκαν, οι δύο μαθητές που συνελήφθησαν βγήκαν από την τάξη εν ώρα μαθήματος και επιτέθηκαν μαζί με άλλους στο παιδί του.

«Οι μαθητές αυτοί βγήκαν από τάξη που έκανε μάθημα. Ο γιος μου είχε κενό και καθόταν στο προαύλιο. Η καθηγήτρια των δύο συλληφθέντων κατήγγειλε ότι τους ενημέρωσε πως αν βγουν από την τάξη θα πάρουν απουσία και εκείνοι απάντησαν “βάλτε μας απουσία”», αναφέρει.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜητσοτάκης από Πιερία: 4,5 εκατ. για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στο Αιγίνιο
Επόμενο άρθροΜητσοτάκης: Δεν είναι τώρα η ώρα να ξανακυλήσουμε την πολιτική ζωή της χώρας στο βούρκο – Τι είπε για τις εκλογές