Δεν ήταν η πρώτη φορά που αναβάλλεται ποδοσφαιρικός αγώνας λόγω προβλήματος στους πυλώνες φωτισμού ή διακοπής ρεύματος. Ήταν η πρώτη φορά όμως, που τα… φώτα ήταν η αιτία, αν και δεν είχαν κανένα πρόβλημα!

Όλα συνέβησαν σε γήπεδο της Νεάπολης Συκεών στη Θεσσαλονίκη, όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί ο αγώνας μεταξύ των ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών ομάδων Πεύκων Θεσσαλονίκης και Ελπίδας Συκεών.

Αν και τόσο οι ποδοσφαιριστές και οι υπεύθυνοι για την τέλεση της αναμέτρησης βρίσκονταν στη θέση τους, όπως και οι θεατές, το… ρεύμα δεν ήρθε ποτέ.

Οι προβολείς του γηπέδου, όπως έγινε γνωστό αργότερα, δεν άναψαν λόγω των μέτρων για την εξοικονόμηση ενέργειας.

«Έχουμε εξηγήσει στην ΕΠΣΜ ότι δεν μπορούμε να δεχθούμε αγώνες νυχτερινούς, εξαιτίας της ενεργειακής κρίσης. Ωστόσο η ΕΠΣΜ έβαλε αγώνα βραδινό και το γραφείο Αθλητισμού, ενώ έπρεπε, δεν φρόντισε να έχει υπεύθυνο τεχνικό ο οποίος θα άναβε τα φώτα» υποστήριξε ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Δήμου Νεάπολης Συκεών Δ. Απατσίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη τη στιγμή στο γήπεδο βρίσκονταν πάνω από 60-70 άτομα, που αναζητούσαν τρόπο για να φύγουν κάτω από το πλήρες σκοτάδι, επιστρατεύοντας μέχρι και τους φακούς των κινητών τηλεφώνων.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της εξοικονόμησης ενέργειας, που έχει οριστεί για τους δήμους στο 10% ο προγραμματισμός αγώνων γίνεται πλέον με το φως της ημέρας ενώ οι προπονήσεις στα γήπεδα μόνο με τους μισούς προβολείς.

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣυνεχίζει στην Ταϊβάν ο Ντουάιτ Χάουαρντ
Επόμενο άρθροΔιαμαρτυρία ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστών έξω από το Μουσείο της FIFA