Ο Δήμος Παύλου Μελά ενημερώνει ότι δεν θα λειτουργήσουν την Τετάρτη 11/11/2020 οι δομές που στεγάζονται στο κτίριο των κοινωνικών υπηρεσιών στη Νικόπολη, Λήμνου 2 και Καζαντζίδη, λόγω απολύμανσης κατόπιν εμφάνισης ενός κρούσματος κορονοϊού σε εργαζόμενο.

Επίσης, λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στο προσωπικό, αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας στους παρακάτω παιδικούς σταθμούς:

«Παραμυθόκοσμος» έως τις 13/11

«Χαμόγελα» έως τις 18/11

«Ρόδι» έως τις 19/11

«Γλαροπούλια» τμήματα Α1 και Β1, έως τις 19/11

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, κινήθηκαν άμεσα οι προβλεπόμενες διαδικασίες σύμφωνα με τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα και υπήρξε στενή συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ενώ ενημερώθηκαν από την πρώτη στιγμή ο γιατρός εργασίας καθώς και οι παιδίατροι των παιδικών σταθμών.

Στο κτίριο της οδού Λήμνου, έχει ήδη ολοκληρωθεί η απολύμανση και το κτίριο θα παραμείνει κλειστό για 24 ώρες ενώ από αύριο Πέμπτη 12/11 θα λειτουργήσουν κανονικά όλες οι κοινωνικές υπηρεσίες. Για αποφυγή ταλαιπωρίας των επισκεπτών, η υπηρεσία προχώρησε στη σχετική ενημέρωση και ακυρώθηκαν όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού.

Να σημειωθεί ότι η εργαζόμενη που διαγνώστηκε θετική στο τεστ, απουσίαζε τις τελευταίες 2 ημέρες, ενώ μετά την ιχνηλάτηση των επαφών της, προγραμματίστηκε από τη Διεύθυνση εργαστηριακή εξέταση για τους υπαλλήλους που την προηγούμενη εβδομάδα εργάστηκαν στον ίδιο χώρο και οι οποίοι θα επιστρέψουν μετά την έκδοση του αποτελέσματος.

Η απολύμανση ολοκληρώθηκε και στους παιδικούς σταθμούς, ενώ συμπληρώθηκε και εστάλη στη ΓΓΠΠ φόρμα ιχνηλάτησης των παιδικών σταθμών, μια διαδικασία που ακολουθείται στις σχολικές μονάδες. Ενημερώθηκαν οι γονείς,  πραγματοποιήθηκαν στους εργαζόμενους τεστ ανίχνευσης του ιού και ανεστάλη η λειτουργία των συγκεκριμένων σταθμών κατόπιν οδηγιών του ΕΟΔΥ.

ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

 

 

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑΑΔΕ: Αυτό είναι το νέο καθεστώς φορολόγησης γονικών παροχών  
Επόμενο άρθροΑναλυτικά η κατάσταση με τις ΜΕΘ στην Ελλάδα