Η χειροβομβίδα βρισκόταν θαμμένη σε βάθος μόλις 20 εκατοστών και βγήκε στην επιφάνεια από το ειδικό σκαπτικό μηχάνημα που χρησιμοποιείται για την τοποθέτηση καλωδίων οπτικών ινών.

Ολοκληρώθηκε από κλιμάκιο του στρατού η επιχείρηση απομάκρυνσης της χειροβομβίδας που βρέθηκε το πρωί στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης.

Η οξειδωμένη χειροβομβίδα βρέθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών εγκατάστασης οπτικής ίνας, στην οδό Ιασωνίδου.

Πότε βρέθηκε η χειροβομβίδα

Σημειώνεταί ότι μια χειροβομβίδα παλαιού τύπου βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή του Κορδελιού, στη συμβολή των οδών Ιασωνίδου και Αγίου Γεωργίου, στη διάρκεια εργασιών για τοποθέτηση οπτικής ίνας στο οδόστρωμα.

Η χειροβομβίδα, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο GRTimes.gr, βρισκόταν θαμμένη σε βάθος μόλις 20 εκατοστών και βγήκε στην επιφάνεια από το ειδικό σκαπτικό μηχάνημα που χρησιμοποιείται για την τοποθέτηση καλωδίων οπτικών ινών.

Οι εργαζόμενοι βλέποντας το αντικείμενο έκριναν ότι πρόκειται για χειροβομβίδα και γι’ αυτό το λόγο απομακρύνθηκαν από το σημείο και ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία μέσα σε λίγα λεπτά είχε αποκλείσει τον χώρο.

Στην συνέχεια, την κατάσταση ανέλαβαν πυροτεχνουργοί του στρατού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΝέα μέτρα για το ρεύμα: 3+1 ερωταπαντήσεις για τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης – Τι θα ισχύσει αναδρομικά
Επόμενο άρθροΣυνελήφθη 51χρονος στο Βόλο γιατί πετούσε ”Drown” πάνω από πολεμικό πλοίο