Εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, αναφορικά με τις πλημμύρες στο κέντρο της πόλης, λόγω της χθεσινής σφοδρής καταιγίδας. Η έρευνα ανατέθηκε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με το grtimes, η Πυροσβεστική Υπηρεσία καλείται να ερευνήσει αν υπήρξε οποιαδήποτε αμέλεια, αν υπήρξαν βουλωμένα φρεάτια, γιατί πλημμύρισε υπόγεια διάβαση στην εσωτερική περιφερειακή και γιατί υπήρξαν πλημμυρικά φαινόμενα στο κέντρο και στη δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε περισσότερες από 470 κλήσεις για απαντλήσεις υδάτων, κοπές δένδρων και μεταφορές πολιτών σε ασφαλή σημεία, λόγω της ισχυρής καταιγίδας.

«Πνίγηκε η Θεσσαλονίκη»

Δρόμοι ποτάμια, πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα, ακινητοποιημένα οχήματα και εγκλωβισμοί οδηγών, είναι μόνο μερικά από τα μεγάλα προβλήματα που προκάλεσε η χθεσινή κακοκαιρία που «χτύπησε» τη Θεσσαλονίκη.

Το νερό κάλυψε τα αυτοκίνητα σε υπόγεια σήραγγα της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Ηλιούπολης. Στο βίντεο που ακολουθεί αποτυπώνονται και τα όσα έζησαν επιβάτες λεωφορείου.

Η οδός Λαγκαδά πλημμύρισε, τα αυτοκίνητα που κινούνταν σε αυτήν βρίσκονταν ακινητοποιημένα πάνω στο διαχωριστικό διάζωμα.

Πλημμύρισε και ο δρόμος κάτω από την αερογέφυρα της Σταυρούπολης.

Σε ποτάμια μετατράπηκαν και οι δρόμοι γύρω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όσο και στην παραλιακή της πόλης.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔίκη Χρυσής Αυγής: Αναστολή της ποινής του ζήτησε ο Λαγός – Τι υποστήριξε
Επόμενο άρθροΤουρκία: «Δεν περιμέναν την αντίδρασή μας στην Κωνσταντινούπολη»