Ένας ηλικιωμένος παρασύρθηκε από φορτηγάκι, στην προσπάθεια του να γλυτώσει από άνδρα που του φώναζε και τον απειλούσε.

Μια περίεργη παράσυρση ηλικιωμένου σημειώθηκε σήμερα, στην οδό Πλούτωνος δίπλα από το κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr ένας ηλικιωμένος άνδρας χτυπήθηκε από ένα φορτηγάκι, όταν βγήκε ξαφνικά στον δρόμο προσπαθώντας να γλυτώσει από έναν άλλον άνδρα που του φώναζε και τον έβριζε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο άνδρες φέρονται να επέβαιναν νωρίτερα σε λεωφορείο, στο οποίο διαπληκτίστηκαν για θέμα που αφορά τη χρήση μάσκας. Αποβιβάστηκαν από το λεωφορείο στην οδό Πλούτωνος με τον άνδρα ηλικίας 45-50 ετών να συνεχίζει να φωνάζει και να κινείται απειλητικά προς το μέρος του ηλικιωμένου, ο οποίος στην προσπάθεια του να τον αποφύγει, βγήκε στον δρόμο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ο νεαρότερος άνδρας αμέσως μετά, φέρεται να συνέχιζε να φωνάζει και να βρίζει, φεύγοντας από την περιοχή, τον ακολούθησαν ωστόσο δύο άτομα για να μη διαφύγει, που ενημέρωσαν και την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το άτομο προσήχθη στο Α.Τ Χαριλάου, ενώ ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε τραυματισμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟΠΕΚΕΠΕ: Έλεγχοι για πληρωμή των συστημάτων ποιότητας
Επόμενο άρθροΤο δικό του θερμοκήπιο θεμελίωσε ο Δήμος της Νέας Σμύρνης