Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τις κινήσεις του δράστη

Ληστεία σε μίνι μάρκετ στη Θεσσαλονίκη κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος με τον δράστη να αδειάζει το ταμείο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Η ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στην περιοχή της Πολίχνης με την υπάλληλο να έρχεται αντιμέτωπη με τον ληστή ο οποίος φαίνεται να κρατά ένα μαχαίρι ενώ έχει καλυμμένο το πρόσωπό του φορώντας κράνος μοτοσυκλέτας.

Δείτε το βίντεο από τη ληστεία

Η συγκεκριμένη ληστεία εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία. Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 39χρονου έπειτα από περίπτωση ληστείας σε κατάστημα καφέ – μίνι μάρκετ στην περιοχή της Πολίχνης βραδινές ώρες της 20-01-2023, κατά την οποία με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ.

Έπειτα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικία που διαμένει ο δράστης και σε οικία συγγενικού του προσώπου, όπου εντοπίστηκε, στην περιοχή της Σταυρούπολης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ, 2 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ναρκωτικές ουσίες, 2 ναρκωτικά δισκία και είδος ένδυσης που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάπραξη της παραπάνω αξιόποινης πράξης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΘύμα έκπληξης η Ίντερ, 1-0 η Έμπολι
Επόμενο άρθροΔεν… εγκαταλείπει την υπόθεση Λινγκρ ο Παναθηναϊκός