Εξιχνιάστηκε από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης η υπόθεση δολοφονίας ενός 42χρονου, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός το πρωί της 28ης Οκτωβρίου, στην περιοχή του Δενδροπόταμου σε σημείο το οποίο είναι στέκι χρηστών ναρκωτικών.

Αρχικά, θεωρήθηκε ότι ο θάνατός του ήταν αποτέλεσμα χρήσης ναρκωτικών ουσιών, ωστόσο, από την εξέταση που έγινε από ιατροδικαστή βρέθηκαν στοιχεία για εγκληματική ενέργεια και πως ο 42χρονος άντρας, ο οποίος είναι πατέρας τριών παιδιών, έπεσε θύμα δολοφονίας.

Για τη δολοφονία ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 33χρονος, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία διαπληκτίστηκε με το θύμα για μεταξύ τους διαφορές και στη συνέχεια τον τραυμάτισε θανάσιμα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο διαπληκτισμός είχε να κάνει με ναρκωτικά, καθώς και οι δύο ήταν χρήστες.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Συχνοί οι καβγάδες μεταξύ πατέρα και γιου – «Δεν το έκανα εγώ, αλλά ο σατανάς»

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Εξιχνιάσθηκε έπειτα από επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ανθρωποκτονία σε βάρος 42χρονου ημεδαπού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός πρωινές ώρες της 28-10-2022, σε υπαίθριο χώρο στην περιοχή του Δενδροποτάμου.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης 33χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι προαναφερόμενοι  διαπληκτίστηκαν για μεταξύ τους προσωπικές διαφορές και στη συνέχεια ο δράστης με χρήση σωματικής βίας τραυμάτισε θανάσιμα τον 42χρονο.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕσπεριδοειδή: Προστασία από τη Μύγα Μεσογείου και την Κορυφοξήρα
Επόμενο άρθροΕρώτηση Αλ.Μεϊκόπουλου για τις αντιδράσεις στην κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων