Νέες αποδοκιμασίες προς στους 12 κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

«Ντροπή σας δολοφόνοι» φώναξαν στους 12 κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Άλκης Καμπανός, κατά την αποχώρησή τους από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Κάτω από ισχυρά μέτρα ασφαλείας οι κατηγορούμενοι αποχώρησαν από την πίσω πόρτα του Μεγάρου, όμως ήρθαν αντιμέτωποι με την οργή του κόσμου για τη δολοφονία του Άλκη.

«Φτου σας αληταράδες» φώναξε μια γυναίκα που βρισκόταν κοντά στο σημείο της μεταγωγής των κρατουμένων.

Τι είπαν οι 12 κατηγορούμενοι

Με την πρώτη τοποθέτηση των 12 κατηγορούμενων επί των βαρύτατων πράξεων που τους αποδίδονται ξεκίνησε, στην κατάμεστη αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, η δίκη για το αιματηρό οπαδικό επεισόδιο, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 19χρονου Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του.

Άπαντες οι κατηγορούμενοι (ηλικίας 21 έως 26 ετών) και προσωρινά κρατούμενοι σε διάφορα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας, παραδέχθηκαν ότι ήταν στο συμβάν, εκφράζοντας τη λύπη τους για την απώλεια του 19χρονου Άλκη, με τους περισσότερους να ζητούν συγγνώμη από την οικογένειά του. Πήραν δε, αποστάσεις από τη δολοφονία του νεαρού φοιτητή, αρνούμενοι τις πράξεις που τους αποδίδονται. Από την τοποθέτησή τους, διαφαίνεται και η υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσουν κατά την αποδεικτική διαδικασία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕκτίει με Λεβαδειακό ο Αουγκούστο
Επόμενο άρθροΚλείνει τον Δανό επιθετικό Σεμπάστιαν Γκρόνινγκ