Προφυλακίστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για τη φονική ληστεία σε ψιλικατζίδικο στην Τούμπα Θεσσαλονίκης με τον 44χρονο υπάλληλο να πέφτει νεκρός από σφαίρα. Οι απολογίες των δύο κατηγορουμένων ολοκληρώθηκαν σήμερα το μεσημέρι στον 4ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρει το grtimes.gr.

Ο 27χρονος Αλβανικής καταγωγής κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο, ληστεία και οπλοφορία – οπλοχρησία ενώ ο 35χρονος Έλληνας κατηγορείται για συνέργεια σε ληστεία και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και οδηγήθηκαν στη φυλακή.

Ο πρώτος ισχυρίστηκε ότι δεν σκόπευε να σκοτώσει τον 44χρονο αλλά παραδέχεται ότι μετέβη στο συγκεκριμένο κατάστημα για να πραγματοποιήσει ληστεία, όντας υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Υποστηρίζει ότι κατά τη διάρκεια πάλης με το θύμα εκπυρσοκρότησε το πιστόλι που έφερε μαζί του και υπήρξε το μοιραίο αποτέλεσμα.

Δεν γνώριζε πως ο συγκατηγορούμενος πήγε στο κατάστημα για να κάνει ληστεία

Ο 35χρονος ο οποίος συνελήφθη ως συνεργός του 27χρονου ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε πως ο συγκατηγορούμενος του πήγε στο συγκεκριμένο κατάστημα για να κάνει ληστεία και ότι δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα εξελιχθεί σε ανθρωποκτονία.

Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στις επιδικες πράξεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροSold out σε τρεις θύρες για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!
Επόμενο άρθροΣυμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Μάντζαρη