Στο Αυτόφωρο οδηγήθηκε ο 37χρονος που συνελήφθη ύστερα από μήνυση της διευθύντριας του 2ου δημοτικού σχολείου Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, για επεισόδιο που προκάλεσε όταν δεν επιτράπηκε στον γιο του να μπει στο σχολείο επειδή δεν προσκόμισε την κάρτα με το αποτέλεσμα του self test.

Τι αναφέρει η μήνυση

Εις βάρος του η εισαγγελέας απήγγειλε ποινική δίωξη για σοβαρή διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας και έργω εξύβριση, ενώ τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, απ’ όπου ζήτησε και πήρε αναβολή για την ερχόμενη Παρασκευή. Το δικαστήριο ήρε την κράτησή του.

Σύμφωνα με την μήνυση, ο 37χρονος έσπρωξε τη διευθύντρια, ενώ μπήκε στην αυλή του σχολείου, αρνούμενος να απομακρυνθεί και εμποδίζοντας την είσοδο στα υπόλοιπα παιδιά. Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία που απομάκρυνε τον 37χρονο, ενώ συνελήφθη κατόπιν της εις βάρος του μήνυσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΧωρίς τον Βιεϊρίνια στο Αγρίνιο
Επόμενο άρθροΣτην ελίτ του παγκόσμιου Kick Boxing η ΟΠΑΠ Champion Σεμέλη Ζαρμακούπη – Ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο στο Hungarian Kick Boxing World Cup