«Με τράβηξε από τον ώμο και με έβαλε μέσα στο αστυνομικό τμήμα και μου μίλαγε με έντονο ύφος»

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγγέλλει πολίτης στην Θεσσαλονίκη, εν μέσω καύσωνας. Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν στον αέρα του MEGA, αστυνομικός άσκησε βία σε πολίτη, επειδή θεώρησε ότι όπως στεκόταν μπροστά του, του έκοβε τον… αέρα.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με την καταγγελία, το βράδυ του Σαββάτου όπου ο 30χρονος στάθηκε μπροστά από το αστυνομικό τμήμα του Λευκού Πύργου για να χαιρετήσει ένα φίλο του, και εκεί βρισκόταν ένα περιπολικό. Ο οδηγός του περιπολικού φώναξε τότε στον 30χρονο να φύγει γιατί, όπως είπε, «του έκοβε τον αέρα».

Ο αστυνομικός βγήκε από το περιπολικό και οδήγησε τον 30χρονο μέσα στο αστυνομικό τμήμα, όπου εκεί ξεκίνησε να του φωνάζει και να τον ρωτάει με έντονο ύφος, γιατί δεν έφευγε από το σημείο και του έκοβε τον αέρα.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία ο 30χρονος τραυματίστηκε στον ώμο, ενώ το περιστατικό έληξε με την ταυτοποίηση του πολίτη από τον αστυνομικό.

«Αισθάνθηκα ότι με τραμπούκιζε»

Χαρακτηριστική είναι η περιγραφή του περιστατικού από τον καταγγέλλων στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

«Αισθάνθηκα ότι με τραμπούκιζε ο αστυνομικός, με τράβηξε από τον ώμο και με έβαλε μέσα στο αστυνομικό τμήμα και μου μίλαγε με έντονο ύφος. Έχω κάνει αίτημα στην αστυνομία για να μάθω τον υπηρεσιακό αριθμό του αστυνομικού και να προχωρήσω την μήνυση».

Να σημειωθεί ότι από την πλευρά της αστυνομίας δεν υπάρχει ακόμα επίσημη τοποθέτηση επί του περιστατικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤιμολόγια ρεύματος: Σημαντικές οι διαφοροποιήσεις – Παρέμβαση του ΥΠΕΝ για τα πάγια
Επόμενο άρθροΠυρκαγιές: Η μάχη με τις φλόγες στη Δαδιά μέσα από εικόνες και βίντεο