«Συναγερμός» σήμανε σήμερα το μεσημέρι στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, ύστερα από κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Κάλβου.

Σύμφωνα με το grtimes, η φωτιά ξέσπασε από μαγειρικό σκεύος και χάρη στην γρήγορη επέμβαση ενοίκου αλλού ορόφου που αντιλήφθηκε το συμβάν, δεν επεκτάθηκε στο υπόλοιπο διαμέρισμα. Ο άντρας μόλις αντιλήφθηκε την έντονη μυρωδιά του καπνού, πήρε έναν πυροσβεστήρα, κατάφερε να μπει στο σπίτι και επιχείρησε με όποιον τρόπο μπορούσε για την κατάσβεση, πριν φτάσει η Πυροσβεστική.

Φωτό από grtimes.gr

Μέσα στο διαμέρισμα βρισκόταν μία ηλικιωμένη γυναίκα η οποία απομακρύνθηκε με τη βοήθεια των Πυροσβεστών καθώς είχε εισπνεύσει καπνό και αντιμετώπιζε αναπνευστικό πρόβλημα. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την μετέφερε σε καλή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Φωτό από grtimes.gr

Για το συμβάν στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής, αλλά και η αστυνομία προκειμένου να διακοπεί η κυκλοφορία.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜητσοτάκης – Δεν αρκούν τα ευχολόγια για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών – Η Πολιτεία αναλαμβάνει πρωτοβουλίες
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη – Αυξάνεται το ιικό φορτίο σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις στα λύματα