Αλλοδαπός οδηγός κλεμμένου αυτοκινήτου, τραυματίστηκε χθες λίγο πριν τις 9 το βράδυ σε τροχαίο ατύχημα, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Είχε προηγηθεί καταδίωξη από περιπολικά όταν ο οδηγός δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών, στην Περιφερειακή Οδό και ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει. Στον παράδρομο του νοσοκομείου  Παπαγεωργίου έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε σε στηθαίο. Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αναφέρει:

“Απογευματινές ώρες χθες (15-10-2020), περιπολούντες αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης εντόπισαν κλεμμένο όχημα να κινείται σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την ίδια ημέρα σε αστυνομικό κατάστημα του Νομού Αττικής.

Σε σήματα στάσης των αστυνομικών για έλεγχο, ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και ενεργώντας επικίνδυνους ελιγμούς συγκρούστηκε με κινούμενο όχημα. Στη συνέχεια, αφού εισήλθε σε παράδρομο της Περιφερειακής Οδού, ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού. Ο συλληφθείς νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο της πόλης”.

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚλείνουν τμήματα σε σχολεία της Πάτρας λόγω κορονοϊού
Επόμενο άρθροΣτην Αθήνα το νέο Γραφείο του ΠΟΥ Ευρώπης – Γιατί επελέγη η χώρα μας