Από 1η Νοεμβρίου η  Ryanair εφαρμόζει μια νέα πολιτική αποσκευών που μειώνει την αναμονή στα αεροδρόμια και ήδη, σύμφωνα με τον αεροπορική εταιρεία φθηνών πτήσεων, κατά την πρώτη εβδομάδα εφαρμογής της, έχει βελτιωθεί η ακρίβεια πτήσεων.

 

Σύμφωνα με τη νέα πολιτική προσφέρεται μεγαλύτερη εξοικονόμηση στους πελάτες καθώς επιλέγουν την φθηνότερη παραδοτέα αποσκευή των €8 x 10 κιλά (έναντι της αποσκευής των € 25 x 20 κιλά). Έτσι οι επιβάτες εξασφαλίζουν ταχύτερη πρόσβαση στον έλεγχο ασφαλείας των αεροδρομίων καθώς ο όγκος των αποσκευών στην καμπίνα πέφτει και ταχύτερο χρόνο επιβίβασης και λιγότερες καθυστερήσεις πτήσεων.

 

Ήδη λόγω της καλύτερης ακρίβειας, το 88% των πτήσεων της Ryanair έφτασαν στην ώρα τους από την 1η Νοεμβρίου, σε σύγκριση με 77% , 7 ημέρες πριν από την αλλαγή πολιτικής.

 

Συγκεκριμένα η νέα πολιτική προβλέπει ότι οι πελάτες με προτεραιότητα επιβίβασης συνεχίζουν να μεταφέρουν δωρεάν 2 αποσκευές καμπίνας επιβατών. Οι πελάτες χωρίς προτεραιότητα επιβίβασης μπορούν να φέρουν δωρεάν μόνο 1 μικρή τσάντα στην καμπίνα των επιβατών (τώρα 40% μεγαλύτερη). Οι πελάτες χωρίς προτεραιότητα επιβίβασης που επιθυμούν να μεταφέρουν μια δεύτερη μεγαλύτερη τροχήλατη αποσκευή μπορούν να αγοράσουν μια παραδοτέα αποσκευή 10 κιλών για μόλις € 8 κατά την κράτηση (σήμερα η αποσκευή των 20 κιλών κοστίζει € 25).

 

“Έχουμε λάβει πολλά θετικά σχόλια από τους πελάτες και τα αεροδρόμιά μας σε όλη την Ευρώπη, καθώς η νέα πολιτική αποσκευών μας μείωσε τις ουρές αναμονής και βελτίωσε την εμπειρία κατά τον έλεγχο της πύλης επιβίβασης, με 11% μεγαλύτερη ακρίβεια, εξαλείφοντας τις δωρεάν αποσκευές παραδοτέες στην πύλη και τις σχετικές καθυστερήσεις πτήσεων που προκάλεσαν”, δήλωσε ο Kenny Jacobs της Ryanair.

 

“Οι πελάτες της Ryanair έχουν ήδη εξοικονομήσει εκατομμύρια ευρώ καθώς μεταβαίνουν από την παραδοτέα αποσκευή μας αξίας € 25 για 20 κιλά στη νέα μας επιλογή χαμηλότερου κόστους € 8 για 10 κιλά. Μέχρι και το 50% των πελατών συνεχίζουν να φέρνουν δύο δωρεάν αποσκευές στην καμπίνα επιβατών, καθώς επιλέγουν την υπηρεσία προτεραιότητας επιβίβασης”, πρόσθεσε.

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθρο«Ουδέποτε ανέφερα ότι η κυβέρνηση έλαβε χρήματα από τον Τ. Σόρος»
Επόμενο άρθροΈνα Κρητικό σκουλήκι σε διαστημικό πείραμα