Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022, 17:03

Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ βρέθηκε ο Έλληνας πρωταθλητής των μεγάλων αποστάσεων Κωνσταντίνος Γκελαούζος. Ο τέσσερις φορές πρωταθλητής Ελλάδας στον Μαραθώνιο πέρασε από έλεγχο ντόπινγκ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του στο υψόμετρο της Ιταλίας και μετά το άνοιγμα του πρώτου δείγματος (sample A) προέκυψε πως είναι θετικός σε απαγορευμένη ουσία.

Ακόμα δεν έχει ανοιχτεί και το δεύτερο δείγμα (sample B), το οποίο θα πρέπει να ζητηθεί από τον ίδιο να ανοιχτεί προκειμένου είτε να επιβεβαιωθεί η ύπαρξη απαγορευμένης ουσίας είτε να διαπιστωθεί ότι πρόκειται περί λάθους.

«Καλησπέρα σας όλους. Φτιάχνω αυτό το βιντεάκι γιατί μου έστειλαν κάτι για ένα δημοσίευμα που γράφει κάτι για εμένα. Παιδιά, εγώ κάνω κανονικά την προπόνησή μου, κατεβαίνω τώρα σκεφτείτε από το βουνό. Είναι όλα καλά, όλα καλά δεν ασχολούμαι», δήλωσε αρχικά, ενώ αργότερα με δηλώσεις στο SDNA σημείωσε:

«Η είδηση αυτή είναι σοκ για μένα. Ήμουν στο χωριό μου για προετοιμασία στο βουνό και είδα πριν λίγες ώρες το e-mail, με το οποίο με ενημέρωναν για το εύρημα. Κατεβαίνω τώρα Αθήνα για να διαπιστώσω επ’ ακριβώς τι έχει συμβεί. Θέλω να λάμψει η αλήθεια, όχι τόσο για μένα όσο για τους δικούς μου ανθρώπους».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022, 17:08

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚίνδυνος πτώχευσης για 126 δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης – αποχέτευσης
Επόμενο άρθροΥπΑΑΤ: Πότε ξεκινούν οι αγροτικές πληρωμές