Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020, 21:40

Θετικό ήταν το αποτέλεσμα του τεστ για κορωνοϊό, στο οποίο υποβλήθηκε ο Φράνσις Τιαφόε, με αποτέλεσμα να υποχρεωθεί να αποσύρει τη συμμετοχή του από το τουρνουά επίδειξης «All-American Team Cup» της Ατλάντα. Τη θέση του θα καλύψει ο Κρίστοφερ Γιούμπανκς.

Ο 22χρονος τενίστας, Φράνσις Τιαφόε, πανηγύρισε τη νίκη επί του Σαμ Κουέρι την Παρασκευή (3/7), αλλά μετά τον αγώνα δήλωσε πως αγκομαχούσε να παίξει μέσα στη ζέστη και πως αισθανόταν ναυτία.

«Δυστυχώς, είμαι θετικός στον κορωνοϊό και πρέπει να αποσύρω τη συμμετοχή μου από το “All-American Team Cup”», εξήγησε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Τιαφόε και πρόσθεσε: «Επί δύο μήνες έκανα προπόνηση στη Φλόριντα και είχα βγει αρνητικός στο τελευταίο τεστ που υποβλήθηκα πριν από μία εβδομάδα. Έχω προγραμματίσει να υποβληθώ εκ νέου σε εξετάσεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα, αλλά ακολουθώ ήδη το υγειονομικό πρωτόκολλο και παραμένω σε καραντίνα, όπως μου συνέστησε το ιατρικό προσωπικό στην Ατλάντα».

Σύμφωνα με τον διευθυντή του τουρνουά, Έντι Γκονσάλες, ο Τιαφόε υποβλήθηκε σε έλεγχο με την άφιξή του στην Ατλάντα, ενώ θερμομετρούνταν σε καθημερινή βάση. «Μετά τον αγώνα, παρουσίασε συμπτώματα, τον υποβάλλαμε εκ νέου σε τεστ για κορωνοϊό και το αποτέλεσμα ήταν θετικό», υπογράμμισε ο Έντι Γκονσάλες και κατέληξε: «Ο Τιαφόε αποχώρησε και δεν θα συμμετέχει στους εναπομείναντες αγώνες του “All-American Team Cup”».  


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020, 21:41

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροH Άρσεναλ σταμάτησε τη Γουλβς, 2-0 στο «Μολινό»
Επόμενο άρθροΤα φιλικά προετοιμασίας του ΝΒΑ