Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020, 22:02

Την άποψή του ότι η μπάλα είχε βγει περάσει τη γραμμή στη φάση που ο ΠΑΟΚ δέχτηκε το γκολ, το οποίο έκρινε και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα.

Πάντως ο Έλληνας γκολκίπερ έστειλε σύνθημα ανασύνταξης, τονίζοντας πως το πρωτάθλημα ξεκινάει τώρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο PAOK TV:

«Τα ντέρμπι κρίνονται σε λεπτομέρειες δεχτήκαμε ένα αυτογκόλ, ενώ είχαμε την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας. Πιέσαμε ψηλά αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για το ποια είναι η άποψη του για τη φάση του γκολ του Ολυμπιακού: «Θεωρώ ότι η μπάλα είχε φύγει έξω αλλά πάνω στην ένταση της φάσης δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Αλλά εφόσον η φάση έχει ελεγχθεί και έχει μετρήσει το γκολ τότε απλά χάνουμε τον χρόνο μας. 

Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο ελέγχαμε και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά τίποτα δεν έχει τελειώσει, το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει. Θέλει πίστη μέχρι το τελευταίο παιχνίδι ώστε αν καταφέρουμε αυτό που καταφέραμε πέρυσι. 

Τι συνέβη το διάστημα που ήταν εκτός: «Είμαι σε πάρα πολύ κατάσταση το βλέπω εγώ και συμπαίκτες μου και χαίρομαι που με στηρίζουν. Όσον αφορά στο διάστημα που ήμουν εκτός προσπάθησα να βελτιωθώ σε κάποια πράγματα. Είναι μια περίεργη χρονιά αλλά η αυτοκριτική θα γίνει στο τέλος της χρονιάς για όλους».

Για τη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων: «Εφόσον υπάρχει πίστη και ομογένεια θα συνεχίσουμε. Το βλέπω και στον εαυτό μου εφόσον ξεκινάω να αγωνίζομαι πάλι. Είναι σαν να ξεκινάει το πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή».

Για τα ντέρμπι που ακολουθούν: «Είναι καλό να έρχονται αυτά τα παιχνίδι καθώς πραγματικά γεμίζει το γήπεδο το ζούμε περισσότερο και η προετοιμασία είναι πιο έντονη. Αν πρέπει να λέγεσαι πρωταθλητής θα πρέπει να παίζεις αυτά τα παιχνίδια».


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020, 22:16

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤζόκερ: Βρέθηκε υπερτυχερός που κερδίζει 6,17 εκατ. ευρώ
Επόμενο άρθροΜοίρασε συγχαρητήρια στα αποδυτήρια ο Μελισσανίδης