Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021, 20:40

Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Φώτης Ιωαννίδης το μεσημέρι του Σαββάτου (13/11) επιβεβαίωσε τους αρχικούς φόβους για θλάση στον δικέφαλο. Ο 21χρονος επιθετικός που τραυματίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής (12/11) στον αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με τη Λευκορωσία θα μείνει εκτός δράσης μίνιμουμ για τρεις εβδομάδες κι ως εκ τούτου θα χάσει τους προσεχείς αγώνες του Παναθηναϊκού με Λαμία (22/11 εκτός), Παναιτωλικό (28/11 εντός) και θα είναι οριακά διαθέσιμος για το ντέρμπι της 5ης Δεκεμβρίου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Από εκεί και πέρα, ο Ρούμπεν Πέρεθ επειδή ένιωθε από την Παρασκευή (12/11) λίγο «βαρύ» το πόδι του στον προσαγωγό, έκανε επίσης μαγνητική τομογραφία η οποία είναι μεν καθαρή (δεν υπάρχει μυϊκός τραυματισμός), όμως επειδή ξεκάθαρα έχει αρχίσει να βγάζει κόπωση θα μείνει έως και τέσσερις μέρες σε συντηρητικό πρόγραμμα για να προφυλαχτεί.

Τέλος, ο Γιασίν Αγιούμπ αν και προπονήθηκε με τον Παναθηναϊκό Β’ το μεσημέρι του Σαββάτου (13/11), του «γύρισε» το αριστερό πόδι το οποίο και πρήστηκε αμέσως πάρα πολύ. Ο Μαροκινός μέσος υποβλήθηκε αντίστοιχα σε εξετάσεις στο «ΥΓΕΙΑ» που έδειξαν διάστρεμμα β’ βαθμού, το οποίο θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων για περίπου δύο εβδομάδες.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021, 20:41

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗλικιωμένος σκοτώθηκε πέφτοντας σε πηγάδι σε χωριό της Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο«Περίπατος» για την ΑΕΚ, 39-20 τον Άρη Νικαίας