Από μηνιγγοεγκεφαλίτιδα πέθανε ο 11χρονος, Π.Ψ σήμερα τα ξημερώματα, 26 Φεβρουαρίου, στο Νοσοκομείο Βόλου, σύμφωνα με το πόρισμα που εκδόθηκε πριν από λίγο από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας. Αναμένονται περισσότερες εξετάσεις,ώστε να βρεθεί το μικρόβιο που προκάλεσε τη μηνιγγοεγκεφαλίτιδα.

Το άτυχο παιδί που σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία με την είδηση του θανάτου του, κατοικούσε στο Διμήνι και είχε καταγωγή από τα Κανάλια, σύμφωνα με πληροφορίες.

Οι γονείς του παρακολουθούνται από ψυχολόγους του Νοσοκομείου, καθώς ο θάνατος του παιδιού ήταν αιφνίδιος.

Χαρακτηριστικό γεγονός είναι πως η μητέρα του κοιμόταν δίπλα του, στο δωμάτιο του Νοσοκομείου και μέχρι τις 6 το πρωί κανείς δεν είχε καταλάβει τίποτα, αφού ο 11χρονος δεν είχε δώσει κάποια δείγματα της τραγικής κατάληξης, νωρίτερα.

Ο 11χρονος εισήχθη με υψηλό πυρετό στο Νοσοκομείο Βόλου τα ξημερώματα της Τρίτης, 25 Φεβρουαρίου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες την περασμένη Κυριακή, τον είχε εξετάσει παιδίατρος, ο οποίος του έδωσε φαρμακευτική αγωγή.

H κηδεία του αγοριού θα γίνει αύριο, Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου, στις 11 το πρωί από τον Ναό Υπαπαντής του Χρηστού, στο Διμήνι. Η οικογένεια επιθυμεί τα χρήματα να δοθούν στην Κιβωτό του Kόσμου.

Προηγούμενο άρθρο«Η ΕΠΟ θα υπάρχει και θα λειτουργεί σε εντελώς νέα πρότυπα»
Επόμενο άρθρο«Τα πλοκάμια Μαρινάκη αγγίζουν πια όλους τους τομείς της χώρας»