Aιτία ήταν μια λεκτική διαμάχη ανάμεσα στον 19χρονο και συγκρατούμενούς του, η οποία κατέληξε στον ξυλοδαρμό του

 

Θύμα ξυλοδαρμού φέρεται να έπεσε στις φυλακές του Αυλώνα όπου κρατείται ο 19χρονος Αλβανός που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Σκάι, αιτία ήταν μια λεκτική διαμάχη ανάμεσα στον 19χρονο και συγκρατούμενούς του, η οποία κατέληξε στον ξυλοδαρμό του, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό αν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

 

Οι δύο κατηγορούμενοι μεταφέρθηκαν την Παρασκευή, εσπευσμένα και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου στο Μεταγωγών Πειραιά, και από εκεί στις φυλακές Γρεβενών και Αυλώνας, αντίστοιχα, όπου θα παραμείνουν έως την εισαγωγή της υπόθεσης σε δίκη ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου του Εφετείου Δωδεκανήσου.

 

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με τον έτερο κατηγορούμενο για τον βιασμό και τη δολοφονία της φοιτήτριας, τον 21χρονο Ροδίτη. Πρώην σύντροφος του 19χρονου Αλβανού τον περιγράφει ως βίαιο και επιθετικό χαρακτήρα, ιδιαίτερα απέναντι στις γυναίκες.

 

«Θεωρούσε πάντα τις κοπέλες κατώτερες, είχε εμμονή με την σεξουαλική επαφή. Με εύκολες αφορμές θα έπαιζε ξύλο. Μου είχε σηκώσει χέρι. Είχε σηκώσει χέρι και σε μια άλλη κοπέλα…», δήλωσε στους αστυνομικούς η 19χρονη κοπέλα η οποία έδωσε στη δημοσιότητα ένα ηχητικό ντοκουμέντο από συνομιλία τους μια μέρα πριν γίνει γνωστή η δολοφονία της Ελένης.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΞεκίνησε το πρόγραμμα επιβράβευσης συνέπειας του ΤπΔ
Επόμενο άρθροTο “New Deal” του Φέσσα για την Quest