Μοιράσου το άρθρο:

Θερμή ήταν η υποδοχή της αναπληρώτριας Υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανούς Φωτίου που επεφύλασσαν τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, κατακλύζοντας την αίθουσα του Μεταξουργείου, όπου αυτή την ώρα διεξάγεται η ανοικτή συνέλευση, με βασική ομιλήτρια την κ. Φωτίου.

Η κ. Φωτίου, πριν ξεκινήσει την ομιλία της, έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, ενώ παράλληλα απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που αφορούσαν είτε στο εκλογικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και της Αυτοδιοίκησης, είτε στην πολιτική αντιπαράθεση τόσο σχετικά με το αφορολόγητο, ΄όσο και σε όλη την ατζέντα πολιτικής επικαιρότητας.

Το κύριο χαρακτηριστικό των δηλώσεων της αφορούν στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και στην πεποίθησή της ότι μπορεί να αναστραφεί. Βλέποντας δε το πολυπληθές κοινό της εκδήλωσης  μίλησε για την απόδειξη ότι οι πολίτες αντιλαμβάνονται διαφορετικά το θέμα των εθνικών εκλογών και η συσπείρωση είναι εντυπωσιακή.

Μίλησε για την ανάγκη να δοθεί  αγώνας για να πεισθούν όσοι δεν πήγαν να ψηφίσουν να το πράξουν τώρα και κυρίως να ακούσουν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για το άμεσο μέλλον. Είπε χαρακτηριστικά ότι το  «κυρίαρχο είναι ότι δεν «επικοινωνήσαμε» το πρόγραμμα ενός σημαντικού παραγωγικού μέλλοντος για όλους. Και Το δεύτερο  νομίζω είναι ότι αντιμετωπίσαμε έναν ιδιότυπο πόλεμο προπαγάνδας με fake news και λάσπη. Εμείς δεν θα μπορούσαμε ποτέ να βγούμε νικητές σε έναν τέτοιο άθλιο πόλεμο. Αυτό αντιμετωπιζόταν μόνο με ισχυρή οργανωτική δύναμη των μελών και φίλων μας που δεν είχαμε, γιατί είχαμε αποσυσπειρωθεί».

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΧρ. Μπουκώρος: “Γιατί απέχουμε από τη Βουλή”
Επόμενο άρθροΚόντρα για την πρόσβαση των ανασφάλιστων στη Δημόσια Υγεία (video)