Στα τραύματα από τη δαγκωνιά που της προκάλεσε ο σκύλος της, οφείλεται – όπως φαίνεται μέχρι στιγμής- ο θάνατος της 70χρονης γυναίκας, το πρωί του Σαββάτου, 18 Ιανουαρίου, στα Καλά. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, σε  το συμπέρασμα αυτό συγκλίνουν τα ευρήματα της νεκροψίας – νεκροτομής που διενεργήθηκε σήμερα στη σωρό της γυναίκας, από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Αν και δεν έχουν γίνει ακόμα επίσημες ανακοινώσεις, καθώς εκκρεμούν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων (θα είναι έτοιμες σε ένα μήνα), αξιόπιστες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατος της γυναίκας επήλθε συνεπεία αιμορραγίας που προκάλεσαν δύο τραύματα, στο δεξί μέρος του λαιμού της και στο κεφάλι από δαγκωματιές του σκύλου, ράτσας ντόγκο αρτζεντίνο.

Το σκυλί βρέθηκε δίπλα από τη νεκρή γυναίκα, στην αυλή του σπιτιού της, στα Καλά Νερά. Σύμφωνα με την εκτίμηση του συζύγου της, ο οποίος ειδοποιήθηκε από γείτονα, καθώς εκείνη τη στιγμή απουσίαζε για ψώνια, το σκυλί δεν θέλησε να της κάνει κακό, απλά προσπάθησε να την επαναφέρει όταν εκείνη έχασε τις αισθήσεις της και έπεσε κάτω.

Το σήμα της Αστυνομίας έκανε εξ αρχής λόγο για τραύμα από δάγκωμα σκυλιού στον αυχένα της γυναίκας, υπήρχε ωστόσο και η σημείωση ότι ο θάνατος επήλθε από παθολογικά αίτια, ενώ διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Η κηδεία της άτυχης συνταξιούχου εφοριακής υπαλλήλου θα γίνει την Τρίτη το πρωί, 21 Ιανουαρίου.

 

Προηγούμενο άρθροΡοδούλα- μπαμπάς Μεικόπουλος αγκαλιά
Επόμενο άρθροΒόλος: Σύγκρουση Ι.Χ με δίκυκλο στην Αναλήψεως – Τραυματίστηκε μια γυναίκα