Το αγγλικό site goodhousekeeping.com κατατάσσει το Αιγαίο και την Αθήνα στους 8 καλύτερους προορισμούς για τις διακοπές του Ιουνίου, οπότε και μπορεί κανείς να εξερευνήσει τις αρχαίες πόλεις πριν φτάσουν τα μαζικά πλήθη των τουριστών και να απολαύσει τις παραλίες στις πεντακάθαρες ακτές της Ευρώπης.

 

«Οι πόλεις της Ελλάδας είναι ένα συναρπαστικό κράμα από παρελθόν και παρόν και έχετε την ευκαιρία να απορροφήσετε όλη αυτή την υπέροχη κουλτούρα, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να παίξετε με τη μαλακή άμμο και να κολυμπήσετε σε κρυστάλλινα νερά στο Αιγαίο», αναφέρει το δημοσίευμα για τα νησιά του Αιγαίου, με τα οποία ξεκινάει και η αρίθμηση των ιδανικών προορισμών.

 

Η Αθήνα φιγουράρει στο νο6 της λίστας και γι’ αυτήν αναφέρεται ότι: «Με τους ναούς του λόφου της Ακρόπολης, το Ηρώδειο και την αρχαία αγορά, η Αθήνα είναι μια ιστορική «χαρά» που θα επισκεφθείτε. Η σύγχρονη πόλη είναι ένας βομβαρδιστικός, κοσμοπολίτικος προορισμός με μια ταχέως εξελισσόμενη γαστρονομική σκηνή που τραβά γεύσεις από όλο τον κόσμο».

 

“Ο Ιούνιος είναι ζεστός και ξηρός, καθιστώντας τον ιδανική εποχή για να απολαύσετε τον ήλιο, πριν βρείτε ένα σκιερό σημείο για ένα χαλαρωτικό ποτό και κάτι να φάτε”, προσθέτει ο συγγραφέας του άρθρου.

 

Σημειώνεται ότι οι υπόλοιποι προορισμοί που συμπληρώνουν την οχτάδα είναι: Σκωτία-Χάιλαντ, Ταϊλάνδη, Μοντενέγκρο, Τοσκάνη, Νορβηγία, Κροατία

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθρο3K Investment Partners: Τροποποιείται ο επενδυτικός σκοπός Α/Κ
Επόμενο άρθροΝα επιβραβευτούν οι συνεπείς δανειολήπτες