Ο Παναθηνα’ι’κός και ο Βόλος έμειναν στο 0-0 σε φιλικό αγώνα που έγινε το βράδυ της Κυριακής στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Αυτή ήταν η τρίτη ισοπαλία, χωρίς γκολ, του Παναθηνα’ι’κού, σε φιλικά παιχνίδια και λίγο πριν αντιμετωπίσει τη Σλάβια Πράγας στην Ευρώπη.

Αντίθετα, ο Βόλος έχει ως τώρα, μια νίκη και μια ήττα με Ιωνικό και Ατρόμητο αντίστοιχα, στο Πανθεσσαλικό και τώρα μια ισοπαλία εκτός έδρας με τον Παναθηνα’ι’κό.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά στο ματς έχοντας την κατοχή της μπάλας, χωρίς να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ.

Ο Βόλος είχε ένα δεκάλεπτο έντονης δραστηριότητας στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με πρωταγωνιστή τον Φαν Βεερτ, ο οποίος νικήθηκε σε τετ-α-τετ, από τον τερματοφύλακα Μπρινιόλι και στη συνέχεια είχε κεφαλιά στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός δημιούργησε αρκετές φάσεις για γκολ, αλλά φάνηκε για μία ακόμη φορά, η απουσία βασικού επιθετικού, μετά την αποχώρηση του Μακέντα και την καθυστέρηση στην απόκτηση του αντικαταστάτη του.

Ο Ιωαννίδης που έπαιξε στην κορυφή της επίθεση των ”πρασίνων”, έφθασε πολύ κοντά στο γκολ στο 58′, όταν έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, με ωραίο πλασέ από κοντά.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι (65’ Λοντίγκιν), Κώτσιρας (65’ Σάντσες), Σένκεφελντ (65’ Σάρλια), Μάγκνουσον (65’ Πούγγουρας), Χουάνκαρ (65’ Γκάνεα), Ρούμπεν (80’ Φρόκου), Αλεξανδρόπουλος (65’ Βαγιαννίδης), Παλάσιος (80’ Ηλιάδης), Καρλίτος (46’ Τσέριν), Αϊτόρ (80’ Σαρδέλης), Ιωαννίδης (65’ Καμπετσής).

Βόλος (Οσβάλντ Τανσό): Κλέιμαν, Σιέλης, Πίρινεν, Εσκοβάλ, Τάχατος, Μεθκίδα (57’ Β. Φερνάντεθ), Μπαριέντος, Μεταξάς (70’ Τσέλιος), Λούνα (78’ Λυμπεράκης), Φαν Φέερτ (78’ Σταμένκοβιτς), Φερνάντες.

Προηγούμενο άρθροΜοχάμεντ Μπιν Σαλμάν: Η επίσκεψη του Σαουδάραβα πρίγκιπα επιβεβαιώνει τις στρατηγικές σχέσεις Αθήνας – Ριάντ
Επόμενο άρθρο«Δεν υπήρχαν πολλά πράγματα που να μου άρεσαν»