Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 4 Μαΐου 2022, 17:14

Κάλεσμα για μαζική παρουσία του κόσμου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό απευθύνει ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ. Σε ανακοίνωσή του καλεί τους οπαδούς της Ένωσης να δώσουν δυναμικό «παρών» την Κυριακή (8/5, 19:30) στο ΟΑΚΑ, όπου η νίκη είναι μονόδρομος για να συνεχίσει η ομάδα να διεκδικεί ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Η ΑΕΚ χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου της όσο ποτέ άλλοτε και πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί! Ολοι εμείς που είχαμε την τιμή να φορέσουμε τη φανέλα με το Δικέφαλο Αετό στο στήθος, ζήσαμε στιγμές μεγαλείου, πανηγυρίσαμε τίτλους, βιώσαμε τη δόξα της μεγάλης ομάδας την οποία υπηρετήσαμε. Υπήρξαν όμως και οι δύσκολες στιγμές, όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά, όταν η συγκυρία δεν ήταν ιδανική, όταν κι εμείς είχαμε λυγίσει! Σε αυτές τις στιγμές μάς κράτησε όρθιους ο κόσμος της ΑΕΚ, που αποτελεί και τη μεγαλύτερη δύναμή της. Αυτό πρέπει να γίνει και την Κυριακή! Στεναχωρημένοι είμαστε όλοι από την παρουσία της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια, αλλά τώρα πρέπει ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ να μπούμε μπροστά για τη νίκη και την επίτευξη του στόχου της ευρωπαϊκής εξόδου!

Λίγο πριν από την ιστορική επιστροφή μας στα χώματα της ιστορικής μας έδρας, ας μετατρέψουμε το ΟΑΚΑ σε Νέα Φιλαδέλφεια! Ας ζήσουμε και πάλι εκείνες τις μέρες που στο γήπεδό μας υπήρχαν ματς που ο κόσμος της ΑΕΚ οδηγούσε μόνος του την ομάδα μας στη νίκη. Το μεγάλο μας ραντεβού είναι την Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο!».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 4 Μαΐου 2022, 17:15

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕπίθεση σε φιλάθλους της Γουέστ Χαμ
Επόμενο άρθροΠάτρα: Διαψεύδει ειδικός τα περί «νοσοκομειακής» κεταμίνης – «Ίδια η κεταμίνη που κυκλοφορεί νόμιμα και παράνομα»