Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020, 11:48

«Θύμα έκπληξης» και μάλιστα ενδεχομένως καταλυτικής, «έπεσε» το βράδυ της Κυριακής η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στην Θέλτα, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 2-0.

Ερωτηθείς, λίγο μετά το τέλος του αγώνα, για τα αίτια της «γκέλας», ο Ζινεντίν Ζιντάν που «έχει φάει με το κουτάλι» τα γήπεδα του κόσμου, σχολίασε: «Δεν υπάρχει κάτι να εξηγήσω. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάναμε λάθη, ειδικά στο πρώτο γκολ και δεχθήκαμε δύο τέρματα. Δεν είχαμε καλή τοποθέτηση, αυτό συνέβη και αυτό θα ξανασυμβεί. Όμως στο δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε, υπήρξε μία καταπληκτική πάσα. Δεν ανησυχώ, αλλά είμαι απογοητευμένος, όπως πάντα, όταν χάνουμε δύο βαθμούς στην έδρα μας».

Όσον αφορά στην επιστροφή του Εντέν Αζάρ, ο «Ζιζού», επεσήμανε: «Είμαι ικανοποιημένος από την επιστροφή του και το γεγονός ότι αποθεραπεύθηκε. Δεν χρειάζεται μεγάλη πίεση, είμαι ευχαριστημένος απ΄ αυτά που έκανε για 70 λεπτά. Δημιούργησε πολλές φάσεις στον επιθετικό τομέα. Τώρα πρέπει να προετοιμασθούμε για τον επόμενο αγώνα μας, καθώς ακολουθούν πολλά δύσκολα ματς».

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020, 11:49

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜε κόλλυβα και όχι πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Κεφαλογιάννης στο Βόλο
Επόμενο άρθροΣτα 50 της ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι μπροστά στον καθρέφτη και αναστατώνει