Πρόσφατα αποκαλύφθηκε πως η γυναίκα με την οποία ο Κάνιε Γουεστ απάτησε την Κιμ Καρντάσιαν είναι μια τραγουδίστρια, χωρίς να γίνουν γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες. Αν και όλα φαίνονταν ήρεμα στον γάμο μεταξύ του ράπερ και της Κιμ, η αποκάλυψη ότι δεν ήταν πιστός στο γάμο τους, ήρθε να ταράξει εκ νέου τα νερά.

Συγκεκριμένα, ο Κάνιε Γουέστ φαίνεται πως απάτησε την Κιμ, λίγες μέρες μετά τη γέννηση του γιου τους, με την Κριστίνα Μίλιαν, μια γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιό στις ΗΠΑ. Οι δυο τους είχαν κάνει περιοδεία το 2004 και είχαν συνεργαστεί στο τραγούδι «Diamonds».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, ο Κάνιε «υπερηφανευόταν» σε φίλους του για τη σεξουαλική επαφή που είχε με την εν λόγω τραγουδίστρια και μπήκε και σε λεπτομέρειες για το πόσο καλή ήταν στις… προσωπικές τους στιγμές: 

«Ο Κάνιε τα ομολόγησε όλα στην ομάδα του, κατά την διάρκεια συνομιλίας του με την γυναίκα. Είχε μιλήσει και προηγουμένως για την απιστία του στην Κιμ Καρντάσιαν και ξαφνικά ανακοίνωσε πως είχε κάνει κάτι με την Κριστίνα Μίλιαν. Μάλιστα, μιλούσε συνέχεια για το πόσο καλή ήταν η σεξουαλική επαφή τους, όμως δεν μπήκε ποτέ σε λεπτομέρειες», ανέφερε η πηγή στην Sun.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Milian (@christinamilian)

//www.instagram.com/embed.js

Ωστόσο, από τη μεριά της, η Κριστίνα Μίλιαν φαίνεται πως οι φήμες «δεν την αγγίζουν» αφού δεν σταματάει να δημοσιεύει στους λογαριασμούς της στα social media τις ευτυχισμένες της οικογενειακές στιγμές, με τον σύζυγο και τα παιδιά της.

To άρθρο Κάνιε Γουέστ: Η Κριστίνα Μίλιαν είναι η «πέτρα του σκανδάλου» στο διαζύγιο με την Κιμ Καρντάσιαν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣε εξέλιξη το θρίλερ με τη σορό γυναίκας που εντοπίστηκε στον Φλοίσβο – Τι αναζητά το Λιμενικό
Επόμενο άρθρο«Έβρεξε»… κουκλάκια για καλό σκοπό στο «Θ. Βαρδινογιάννης»