Όπως αποκάλυψε στο Mega ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», οι κάτοικοι της Χρυσούπολης στην Καβάλα είχαν αρχίσει να υποπτεύονται τον 25χρονο, καθώς είχαν δει τη μηχανή του να περνά από την περιοχή εκείνο το πρωί. Μάλιστα, τόνισαν πως πρόκειται για μία χαρακτηριστική μηχανή, που ελάχιστοι έχουν στη Χρυσούπολη.

Εκείνο που τους έκανε εντύπωση είναι ότι εκείνη την ημέρα ο 25χρονος χρησιμοποίησε τη μηχανή του για να μετακινηθεί προς το λατομείο, ενώ συνήθως έπαιρνε το λεωφορείο μαζί με τους άλλους εργάτες. Οι κάτοικοι αναφέρουν πως είδαν τον 25χρονο να οδηγεί σαν ζαλισμένος τη μηχανή. Στο Live News μίλησαν στενοί συγγενείς του δράστη, οι οποίοι έκαναν λόγο για ένα φιλότιμο παιδί, ενώ δεν το χωρά ο νους τους πως προχώρησε σε μία τέτοια πράξη.

Τι είπαν οι συγγενείς του

«Όλα έγιναν ξαφνικά και απότομα. Κανένας μας δεν ήξερε τίποτα. Εγώ όταν είδα που ήρθε η Ασφάλεια το πρωί και πήρε όλη την οικογένεια, άρχισαν να μου μπαίνουν υποψίες. Νόμιζα ότι τους κάλεσαν όλους από το εργοστάσιο», δήλωσε ο θείος του 25χρονου και συμπλήρωσε:

«Το παιδί δεχόταν απειλές από τον 52χρονο καθημερινά. Όταν σχολούσε από τη δουλειά ερχόταν και μου τα έλεγε. Το παράπονό του ήταν γιατί δεν έπαιρνε άδεια, τον κρατούσε εκεί για να καθαρίζει τα φρεάτια του εργοαστασίου. Αυτό το παιδί το μεγάλωσα με τα χέρια μου».

«Έχω μεγάλο πόνο. Είναι ένα παιδί από τα λίγα, το πιο φιλότιμο από όλα τα εγγόνια μου. Ήταν το πιο καλό παιδί», είπε η γιαγιά του 25χρονου.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕλβετία: Επιστρατεύει τα στρατηγικά αποθέματα καυσίμων
Επόμενο άρθρο«Στόχος μας το “δύο στα δύο”»