Παρουσίαση των έξι υποψηφίων βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής στον νομό Καβάλας, πραγματοποιήθηκε χθες στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, που δόθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Την παρουσίαση πραγματοποίησε ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός Υγείας του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Μιχάλης Τιμοσίδης. Οι υποψήφιοι είναι οι Κώστας Μαντέχος από το νησί της Θάσου, λογιστής, πρώην δημοτικός σύμβουλος, Κώστας Παπακοσμάς, δημοσιογράφος – ιστορικός, πρώην αντιπεριφερειάρχης, Δημήτρης Παπουτσής, δικηγόρος και πρώην βουλευτής Καβάλας του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Τάσος Τσαλδαρίδης, πρώην περιφερειακός σύμβουλος και στέλεχος της Ε.Α.Σ. Καβάλας, Γιώτα Τσαρδακλή, πτυχιούχος καλών τεχνών και υπάλληλος της Π.Ε. Καβάλας, Μαρία Τσουρή, έμπορος, ενεργό στέλεχος της ανανεωτικής Αριστεράς. «Είναι στελέχη πρώτης γραμμής που είμαστε βέβαιοι ότι θα φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα για το Κίνημα Αλλαγής», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Τιμοσίδης.
Η εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής στην Καβάλα, την ερχόμενη Δευτέρα το απόγευμα, θα γίνει με την παρουσία και ομιλία του Θόδωρου Μαργαρίτη, υποψηφίου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωσε φιλικά και προετοιμασία ο Αστέρας Τρίπολης
Επόμενο άρθροΚαβάλα: Χωρίς δυνατότητα πρόσβασης στη θάλασσα τα άτομα με αναπηρία