Μοιράσου το άρθρο:

Κατάλληλες για κολύμβηση κρίνονται οι ακτές της Μαγνησίας σύμφωνα με τα αποτελέσματα των διεγματοληπτικών ελέγχων που διενήργησε για την καταλληλότητα των θαλασσίων υδάτων η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας σε 90 σημεία.

Με βάση τα αναλυτικά δεδομένα των διενεργηθέντων δειγματοληψιών και μικροβιολογικών δοκιμών  επιτρέπεται  η  χρήση των θαλάσσιων νερών για κολύμβηση σε όλες τις ακτές κολύμβησης των Π.Ε Μαγνησίας & Σποράδων, διότι πληρούν τα πρότυπα της κείμενης νομοθεσίας για την ποιότητα των νερών κολύμβησης .

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη ανέφερε «Επισημαίνουμε ότι σε όλες και στις πλησιέστερες ακτές στο Πολεοδομικό Συγκρότημα Βόλου, επιτρέπεται  η  χρήση των θαλάσσιων νερών για κολύμβηση διότι πληρούν τα πρότυπα της κείμενης νομοθεσίας για την ποιότητα των νερών κολύμβησης και χαρακτηρίζονται ως εξαιρετικής και αρίστης ποιότητας. Η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων με ευθύνη απέναντι στους πολίτες, θα συνεχίσει να πραγματοποιεί αυστηρούς ελέγχους και θα δημοσιοποιεί τα αποτελέσματα αυτών».

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠαιδικά φεστιβάλ χορού που στηρίζει η Περιφερειακή ενότητα Μαγνησίας
Επόμενο άρθροΕνημερωτική εκδήλωση για τις 120 δόσεις από τον Ε.Σ.Β.