Ξεκίνησε στις 25 Ιουλίου 2022 η παρασκευή και διανομή δωρεάν φρεσκομαγειρεμένου φαγητού από τη νέα κοινωνική δομή «Η Κουζίνα της Καρδιάς μας» του δήμου Παύλου Μελά

«Η Κουζίνα της Καρδιάς μας» όπως μας ενημερώνει ο Δήμος Παύλου Μελά, είναι πλήρως εξοπλισμένη, ακολουθεί όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, εδρεύει στη Σταυρούπολη και συγκεκριμένα στην οδό 1η Μαΐου, δίπλα στον πρότυπο Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό «Ουράνιο Τόξο» και πολύ κοντά στο Δημαρχείο Παύλου Μελά.

«Η Κουζίνα της Καρδιάς μας», σύμφωνα με τον Δήμαρχο Δημήτρη Δεμουρτζίδη και την Αντιδήμαρχο Χαρά Αμανατίδου, είναι μια ουσιαστική συμβολή των Κοινωνικών Υπηρεσιών του δήμου Παύλου Μελά και της αρμόδιας Αντιδημαρχίας, στα υπαρκτά κοινωνικά προβλήματα της πόλης.

Μια δράση του Τμήματος Πρόνοιας και  Κοινωνικής Αλληλεγγύης που θα λειτουργεί επικουρικά με το Συσσίτιο του δήμου και προσπάθεια για τη δημιουργία προϋποθέσεων κοινωνικής ασφάλειας και συνοχής στην τοπική κοινωνία.

Ένα καθημερινό γεύμα που προσφέρεται σε όσους βιώνουν τις επιπτώσεις της ραγδαίας αύξησης φαινομένων φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού, στα τελευταία χρόνια των πολλαπλών κρίσεων.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΦυσικό αέριο: Η περιορισμένη ροή δεν φτάνει να γεμίσει τις ευρωπαϊκές αποθήκες – Τι θα επιλέξει η Ρωσία
Επόμενο άρθροΟ Ολυμπιακός για τη νίκη-πρόκριση και ο ΠΑΟΚ για την ανατροπή