Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021, 02:36

Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, μολονότι πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, εν τέλει ηττήθηκε με 2-0 από τη Σουηδία και είδε να ελαχιστοποιούνται οι ελπίδες της για την πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο Μανώλης Σιώπης, στις δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα στη Στοκχόλμη στάθηκε στο χρονικό σημείο που δέχτηκε η «γαλανόλευκη» το πρώτο γκολ, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο καταπληκτικό κλίμα που υπάρχει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

«Πιστεύαμε στη νίκη πριν από το ματς, ήμασταν όλοι σε εκπληκτική κατάσταση. Το δείξαμε στο πρώτο ημίχρονο, δεν επηρεαστήκαμε από το γεμάτο γήπεδο, ήμασταν πιστοί στο πλάνο του προπονητή.

Είναι καθοριστική η φάση του πέναλτι. Όταν δέχεσαι γκολ στις αρχές του ημιχρόνου βαραίνουν τα πόδια. Μετά το 2-0 το ματς τελείωσε. Με την Εθνική κάναμε πολύ καλές εμφανίσεις.

Η ομάδα δείχνει ότι κάτι καλό πάει να χτίσει κι αυτό αρχίζει από το σταφ. Δεν έχω νιώσει έτσι ξανά στην Εθνική, είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλον. Αν συνεχίσουμε έτσι, σύντομα θα βρεθούμε σε μεγάλη διοργάνωση. Πάμε για νίκες στα δύο τελευταία ματς. Σε όλα τα παιχνίδια πήγαμε για νίκες, άσχετα αν ήρθαν ή όχι».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021, 02:43

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚακοκαιρία – Αγώνας δρόμου για αποκατάσταση των ζημιών πριν το νέο κύμα
Επόμενο άρθρο«Λύγισε» ο Μαυροπάνος μετά τη λήξη του ματς με τη Σουηδία