Τοπικές νεφώσεις αναμένονται αύριο, Σάββατο 2 Οκτωβρίου, ενώ τοπικές βροχές θα σημειωθούν κατά κύριο λόγο στα ορεινά της Κρήτης. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, σύμφωνα με το Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Ανησυχία υπάρχει για τις σεισμόπληκτες περιοχές στην Κρήτη αφού όχι μόνο αρκετοί κάτοικοι μένουν σε σκηνές, αλλά υπάρχει φόβος για καταρρεύσεις κτιρίων που έχουν καταπονηθεί από τον σεισμό των 5,8 Ρίχτερ και τους πολλούς μετασεισμούς που έχουν ακολουθήσει.

Η αναλυτική πρόγνωση από το Meteo

Αναλυτικά, αύριο αρχικά αναμένονται νεφώσεις στα βόρεια, ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, στο Αιγαίο και την Κρήτη, οι οποίες σταδιακά θα περιοριστούν κατά κύριο λόγο στην Ανατολική Στερεά, το Αιγαίο και την Κρήτη. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα ορεινά της Κρήτης και ενδεχομένως στην Ανατολική Στερεά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά έως το πρωί.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 3 έως 18 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 8 έως 21, στη Θεσσαλία από 10 έως 22, στην Ήπειρο από 10 έως 27, στην Ανατολική Στερεά από 11 έως 21, στη Δυτική Στερεά από 13 έως 27, στην Πελοπόννησο από 12 έως 26, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 24, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 16 έως 21, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 15 έως 26, στις Κυκλάδες από 16 έως 22, στα Δωδεκάνησα από 20 έως 26 και στην Κρήτη από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ με μικρή σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και το απόγευμα θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 3 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και στα ανατολικά και νότια 4 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις έως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 16 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε Live την πορεία του καιρού

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρή 20χρονη σε τροχαίο – Το όχημά της προσέκρουσε σε δέντρο
Επόμενο άρθροΟΠΑΠ: Δυνατά στην τεχνολογική καινοτομία