Για τα προβλήματα που ανέκυψαν από την κακοκαιρία και την αντιμετώπιση της επικάλυψης των αρμοδιοτήτων, αλλά και για τα φαινόμενα σεξουαλικής κακοποίησης που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ενημέρωσε πριν από λίγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης την ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο πλαίσιο των μηνιαίων συναντήσεών της προέδρου της Δημοκρατίας με τον πρωθυπουργό.

Στο θέμα των σεξουαλικών κακοποιήσεων ο πρωθυπουργός τόνισε  πως με τη φωνή τους, οι καταγγέλλοντες, έσπασαν τη σιωπή  και ήρθε η ώρα της δικής μας δράσης. 
Η κα Σακελλαροπούλου τόνισε απο την πλευρά της ότι το πρόβλημα είναι οξυ.

Σε ότι αφορά την κακοκαιρία ο πρωθυπουργός  τόνισε ότι καταβάλλονται όλες οι προσπάθειες για να μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε την ηλεκτροδότηση στις περιοχές που επλήγησαν και αναγνώρισε την ενόχληση  και τον θυμό των πολιτών. Μετέφερα στην ΠτΔ την εκτίμηση πως μέχρι το τέλος της ημέρας θα έχουν αποκατασταθεί όλες οι ζημιές.

Σημείωσε μάλιστα πως ουσιαστικά στον Διόνυσο και στην Εκάλη θα έπρεπε να ξαναχτιστεί το δίκτυο. Υπενθύμισε μάλιστα πως η Κυβέρνηση είχε  και πριν πεi ότι θα έπρεπε να υπάρχει διάκριση αρμοδιοτήτων μεταξύ των φορέων.

Ο πρωθυπουργός  δεσμεύτηκε και  για άμεση επίλυση των προβλημάτων, καθώς και για την κατάθεση νομοσχεδίου που θα επιλύει την επικάλυψη ευθυνών των αρμόδιων φορέων.

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Ωρωπός
Επόμενο άρθροΣτα 764 τα κρούσματα της βρετανικής μετάλλαξης και 15 της νοτιοαφρικανικής: Σε ποιες περιοχές εντοπίζονται