Θέμα χρόνου είναι οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τα μέτρα που αποφασίστηκαν όσο η κακοκαιρία «Μπάλλος» επιμένει να προκαλεί μεγάλα προβλήματα.

Το πρώτο μέτρο που φαίνεται να έχει «κλειδώσει», είναι η απαγόρευση της κυκλοφορίας στον Κηφισό από τη 01:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής ως και τις 08:00 το πρωί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτό αποφασίστηκε στην έκτακτη σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία, με αντικείμενο τη διαχείριση της κατάστασης που έχει προκύψει από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, ο υφυπουργός Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης, ο υφυπουργόςΚλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Ευάγγελος Τουρνάς, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, o αρχηγος της ΕΛ.ΑΣ, Μιχαήλ Καραμαλάκης και ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΡόδος – Η ζωγραφιά της 8χρονης που προβλημάτισε πριν αποκαλυφθεί η φρίκη
Επόμενο άρθροΚακοκαιρία «Μπάλλος» – Δείτε live πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες