Από τη Δευτέρα το βράδυ επελαύνει το κύμα κακοκαιρίας σε όλη τη χώρα, με κύρια χαρακτηριστικά τις καταιγίδες και την πτώση της θερμοκρασίας, ενώ η έντονη βροχόπτωση που έπληξε χθες την Αττική, προκάλεσε σοβαρά προβλήματα σε διάφορες περιοχές.

Η Πυροσβεστική δεχόταν συνεχώς κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από υπόγεια και ισόγεια σπιτιών.

Οι περιοχές που φαίνεται να έχουν πληγεί περισσότερο μέχρι στιγμής είναι το Μοσχάτο, η Καλλιθέα ο Ταύρος, το Π. Φάληρο και η περιοχή του Ρέντη, απ’ όπου η Πυροσβεστική μέχρι τα μεσάνυχτα είχε δεχτεί σχεδόν 90 κλήσεις (σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση) εκ των οποίων 19 κλήσεις για μεταφορά οδηγών σε ασφαλή σημεία.

Πρόβλημα υπήρξε για άλλη μία φορά και κάτω από τη γέφυρα στην παραλιακή, όπου πριν από ένα μήνα είχε μείνει για δύο και πλέον ημέρες λεωφορείο, με τους επιβάτες του να σχηματίζουν «αλυσίδα» προκειμένου να βγουν.

Στην αγορά του Ρέντη 4 άτομα είχαν εγκλωβιστεί σε αυτοκίνητο, με την Πυροσβεστική να επεμβαίνει για να τους βοηθήσει.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα από την κακοκαιρία αντιμετώπισαν το Παλαιό Φάληρο, η Καλλιθέα και το Μοσχάτο.

Στην Ποσειδώνος, στο σημείο που χωρίζεται ο δρόμος προς Γλυφάδα, και προς Συγγρού, στο ρεύμα προς Συγγρού ο δρόμος είναι κλειστός, καθώς υπάρχουν λάσπες στο δρόμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021
Επόμενο άρθροΚοροναϊός – Έρχονται νέα μέτρα μέσα στην εβδομάδα για ανεμβολίαστους – Rapid test στα σουπερμάρκετ και click away στα μαγαζιά