«Δεν έβαλα αγγούρια γιατί δεν είστε ομοφυλόφιλος» δήλωσε η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ

 

Ένα καλάθι με ζαρζαβατικά χάρισε στο βουλευτή της ΝΔ, Γεράσιμο Γιακουμάτο, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου σε τηλεοπτική τους κόντρα, λέγοντας του: Δεν σας έβαλα αγγούρια γιατί είχατε πει ότι δεν είστε ομοφυλόφιλος.

 

«Αυτό το κάνω δώρο στον κ. Γιακουμάτο, διότι προχθές μίλησε υποτιμητικά για τη λαχαναγορά. Υποτίμησε τη λαχαναγορά του Ρέντη σε μία συνάντηση που είχαμε σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό. Συγκεκριμένα όταν είπε ότι ξέρω τα θέματα της αγοράς εκείνος μου μίλησε υποτιμητικά και είπε: «Ποια της λαχαναγοράς του Ρέντη;»», είπε η βουλευτής, μιλώντας σε εκπομπή του Open την Παρασκευή.

 

Ο κ. Γιακουμάτος εξέφρασε χαρά που κάνει φροντιστήριο «και μαθαίνει ποια είναι η λαχαναγορά και ποια είναι η περιοχή της»..

 

Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά της Θ. Μεγαλοοικονόμου στο λόγο που δεν έβαλε όπως είπε αγγούρια στο καλάθι, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σε συνέντευξή σας είχαν πει ότι δέχεστε φλερτ από γυναίκες και εσείς είχατε απαντήσει ότι δεν είστε ομοφυλόφιλος. Γι αυτό και δεν σας έβαλα. Είστε ρατσιστής», με τον κ. Γιακουμάτο να της απαντά: «τη μία με λες ρατσιστή, την άλλη σεξιστή, άντε να τριτώσει».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑπεγκλωβίστηκε άνδρας που έπεσε στις γραμμές του μετρό
Επόμενο άρθροΣτα όρια του διαστήματοςμε δοκιμαστικό επιβάτη το πυραυλοκίνητο αεροπλάνο της Virgin Galactic