Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας και η Ένωση Μεσσήνιων Συγγραφέων θα πραγματοποιήσει την ένατη και τελευταία συνάντηση του πρώτου κύκλου της Λέσχης Ανάγνωσης.
Η συνάντηση θα γίνει τη Δευτέρα (10 Ιουνίου ) και ώρα 7.00 μ.μ. στον χώρο Τέχνης Α49 (Αναγνωσταρά 49 ).
Θα παρουσιαστεί και θα σχολιαστεί το μυθιστόρημα «Τάλγκο» του Βασίλη Αλεξάκη και θα γίνει συζήτηση για τα έργα και τους συγγραφείς που θα επιλεγούν για το β΄ κύκλο της Λέσχης Ανάγνωσης που θα αρχίσει το φθινόπωρο.

Θα ακολουθήσει στον ίδιο χώρο στις 20.15 μ. μ. η προβολή της ταινίας «Ξαφνικός Έρωτας» του Γιώργου Τσεμπερόπουλου, με σενάριο βασισμένο στο βιβλίο «Τάλγκο» του Βασίλη Αλεξάκη.
Η προβολή θα γίνει με τη συνδιοργάνωση της Νέας Κινηματογραφικής Λέσχης Καλαμάτας.
Η είσοδος για τη συζήτηση του βιβλίου και για την προβολή είναι δωρεάν και ανοιχτή σε όλους όσοι αγαπούν το βιβλίο και δεν περιορίζεται στα μέλη της ΕΜΣ, της ΔΚΒ Καλαμάτας ή της Νέας Κινηματογραφικής Λέσχης.

Ο «Ξαφνικός Έρωτας» είναι η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιώργου Τσεμπερόπουλου και η πρώτη του ταινία μυθοπλασίας.
Την διεύθυνση φωτογραφίας έκανε ο Γιώργος Πανουσόπουλος, σκηνογράφος ήταν ο Νίκος Περάκης, και την μουσική της ταινίας συνέθεσε ο Σταμάτης Σπανουδάκης ενώ η Ελένη Βιτάλη ερμήνευσε το ομώνυμο τραγούδι της ταινίας. Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Μπέτυ Λιβανού και ο Αντώνης Θεοδωρακόπουλος. Σε μικρότερους ρόλους εμφανίζονται οι: Νικήτας Τσακίρογλου, Θανάσης Παπαγεωργίου, Βασίλης Τσιπίδης κ.α.

Περισσότερες πληροφορίες στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας (2721096818 και [email protected]) και στην Ένωση Μεσσηνίων Συγγραφέων (6936665907 και [email protected]).

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΧρήσιμα στοιχεία για τις δημοτικές εκλογές έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΕΔ-ΚΜ
Επόμενο άρθροΠάνω από 50 εκ. ευρώ για τους επιχειρηματίες της Κρήτης από το Μεταφορικό Ισοδύναμο!