Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας, με δεδομένη την ανάγκη εντατικοποίησης της προσπάθειας για ευαισθητοποίηση των πολιτών και των παιδιών σε θέματα Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος, διοργανώνει, την Παρασκευή ( 21 Ιουνίου) στις 09:00 π.μ. εθελοντικό καθαρισμό ακτής, στην Ανατολική παραλία Καλαμάτας έναντι καταστήματος ALPHA BANK, έναντι εγκαταστάσεων ΝΟΚ καθώς και βυθού προλιμένα.

Η εθελοντική δράση καθαρισμού θα γίνει σε συνεργασία με τη HELMEPA και την υποστήριξη των Summer Camp του Μεσσηνιακού Γ.Σ. – Εκπαιδευτηρίων Μπουγά, των ναυτικών αθλητικών συλλόγων ΑΙΟΛΟΣ – ΝΟΚ, του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία νομού Μεσσηνίας ¨Η ΥΠΟΜΟΝΗ¨, το Kalamata Dive Center και το 6ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Καλαμάτας καθώς και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας.

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να αναδειχθεί ο υψηλός βαθμός ευαισθητοποίησης των πολιτών και η περαιτέρω ενεργοποίηση της περιβαλλοντικής τους συνείδησης. Για τον σκοπό αυτό καλούμε όλους τους κατοίκους της πόλης μας, να συμμετέχουν ενεργά στην εθελοντική αυτή περιβαλλοντική δράση .

Στον χώρο της εκδήλωσης θα βρίσκεται ενημερωτικό περίπτερο για θέματα Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος και Ακτών της Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος HELMEPA και του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καλαμάτας .

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΞεκίνησε η περίοδος ωοτοκίας της Καρέτα στην Κρήτη για το 2019
Επόμενο άρθροΒρετανία: “Εκτός” και ο Ρ. Στιούαρτ στην κούρσα για την ηγεσία των Συντηρητικών