Απάντηση σε όσους αμφισβητούν την εφετινή πορεία κι όλα όσα πέτυχε ο Ολυμπιακός την εφετινή σεζόν, θέλησε να δώσει ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Πέδρο Μαρτίνς στην καθιερωμένη συνέντευξή του πριν από τους αγώνες.

«Θέλω να υπενθυμίσω κάποια πράγματα σε όσους μας αμφισβητούν. Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής, καλύτερη άμυνα, καλύτερη επίθεση, πρώτο σκόρερ, δεν μπορεί κανείς να μας στερήσει τη λάμψη όσων κατακτήσαμε», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός στο συνδρομητικό κανάλι και πρόσθεσε για την πρώτη ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ και την απώλεια του αήττητου:

«Καμία ήττα δεν είναι καλή, αλλά παραδόξως αυτή η ήττα φάνηκε πολύ χρήσιμη σε εμάς. Όλοι οι παίκτες μετά από αυτή την ήττα ξύπνησαν, ήταν μια αναγκαία επαγρύπνηση για εμάς. Έπρεπε όλοι να θυμηθούμε πως πρέπει να γίνουμε η ομάδα που ήμασταν.

Είναι θετικό πως ο κόσμος πιστεύει σε εμάς. Πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε κάποια λάθη. Είναι ανθρώπινο αυτό που συνέβη, δεν έχει συμβεί μόνο σε εμάς. Ίσως παίζει ρόλο πως κατακτήσαμε πρόωρα τον τίτλο. Μοιάζει με την περίπτωση της Λίβερπουλ. Όμως η Λίβερπουλ δεν έχει κάτι άλλο να διεκδικήσει σε αντίθεση με εμάς».

Τέλος, έδωσε τη δική του υπόσχεση στον κόσμο της πειραιώτικης ομάδας. «Ναι, αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν είναι σε καλή στιγμή, αλλά να είναι σίγουροι οι φίλοι μας πως στη συνέχεια θα είμαστε η ομάδα που έχουν συνηθίσει να βλέπουν!».

Ξεκουράζει έξι παίκτες

«Ανάσες» σε αρκετούς βασικούς παίκτες του Ολυμπιακού, έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (15/07, 19:15) με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμειναν οι Σα, Σεμέδο, Σισέ, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε και Καμαρά, προκειμένου να ξεκουραστούν από τα συνεχόμενα ματς. Αναλυτικά η αποστολή: Καραργύρης, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μπα, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Καφού, Μπουχαλάκης, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Σουρλής, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΡάλι 550 μονάδων για τον Dow Jones
Επόμενο άρθροΠιο κοντά στο Champions League η Τσέλσι, 1-0 τη Νόριτς