Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020, 16:59

Με την φράση «Και ποιός νοιάζεται;» απάντησε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, στην τοποθέτηση του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος δήλωσε πρόσφατα ότι κλείνει την τηλεόραση, όταν βλέπει παίκτες του ΝΒΑ, να γονατίζουν κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις φυλετικές διακρίσεις.

«Νομίζω ότι είναι κρίμα. Δουλεύουμε μαζί τους (σ.σ. με το NBA), δουλέψαμε πολύ σκληρά για να μπορέσουν να επιστρέψουν. Εκανα τα πάντα και μετά βλέπω όλους να γονατίζουν κατά την διάρκεια ανάκρουσης του εθνικού ύμνου. Δεν είναι αποδεκτό από εμένα. Όταν βλέπω να το κάνουν αυτό, κλείνω την τηλεόραση, δεν με νοιάζει πια», δήλωσε ο Τραμπ.

Για να λάβει την… πληρωμένη απάντηση από τον κορυφαίο αστέρα του ΝΒΑ, ο οποίος ανέφερε: «Δεν νομίζω ότι η κοινότητα του μπάσκετ είναι λυπημένη που χάνει έναν τέτοιο θεατή. Το NBA πρόκειται να συνεχιστεί και χωρίς να μας βλέπουν. Νομίζω ότι μπορώ να μιλήσω για όσους αγαπούν το μπάσκετ. Ποιος νοιάζεται απεγνωσμένα «εάν είναι ή όχι μπροστά στην τηλεόρασή του κατά τη διάρκεια των αγώνων;», σχολίασε ο ΛεΜπρον, λίγο μετά την ήττα των «λιμνανθρώπων» από την Οκλαχόμα με 105-86.

«Το άθλημά μας είναι σε εξαιρετική θέση και έχουμε οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Οι θαυμαστές μας, αγαπούν και σέβονται αυτό που προσπαθούμε να φέρουμε στο παιχνίδι. Και γνωρίζουν τι είναι σωστό και τι είναι λάθος», συμπλήρωσε ο άσος των Λέικερς.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020, 17:03

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚινείται για τον Ινσούα η ΑΕΚ
Επόμενο άρθροΉταν σαν να ξήλωσαν τις ρίζες μου (video)