Για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι και τον κίνδυνο παραγραφής της υπόθεσης, μίλησε ο δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος, ενώ σχολίασε και τα θέματα της επικαιρότητας, και δη τους βιασμούς, και τις υποκλοπές.

Ειδικότερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, για τη δίκη για τη φονική φωτιά στο Μάτι, η οποία θα ξεκινήσει, μετά την εύρεση αίθουσας που να χωράει κατηγορούμενους, κατήγορους και μάρτυρες, είπε πως, «το Μάτι είναι η μοναδική υπόθεση που 104 σκοτωμένοι αμφισβητούνται και είμαστε υποψιασμένοι».

«Πολύ φοβούμαι ότι θα αγγίξουμε την παραγραφή, αν συνεχιστεί αυτό», σχολίασε.

Για τις υποκλοπές

Κληθείς να σχολιάσει το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento και την αντίδραση του Πρωθυπουργού γι’ αυτό και μιλώντας νομικά και όχι πολιτικά, είπε ότι, «είναι θέμα αποδείξεως. Αυτό πρέπει να αποδειχθεί, όταν λέει ο Πρωθυπουργός ότι «εγώ δεν είμαι». Κάτι λέει ότι είχαμε απομακρύνσεις συνεργατών του».

«Αυτό που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολιτικό, ο Βαξεβάνης πρέπει να αποδείξει αυτό που έγραψε», συμπλήρωσε και αναφέρθηκε σε παλαιότερες υποθέσεις κατά τις οποίες έχει εκπροσωπήσει νομικά τον δημοσιογράφο.

Για τους βιασμούς

Σχετικά με τους βιασμούς είπε πως έχει εξακριβωθεί ότι, οι άνθρωποι που τελούν τέτοιου είδους εγκλήματα τα επαναλαμβάνουν, όχι μόνο κατά την αποφυλάκισή τους, αλλά ακόμα κι αν λάβουν άδειες, σημειώνοντας ότι, υπάρχει και ειδική φυλακή για αυτούς.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΓνωρίστε το στάδιο του μεγάλου τελικού με ένα fpv
Επόμενο άρθροΛάρισα: Νεκρός ηλικιωμένος ο οποίος έπεσε από το δεύτερο όροφο