Μεγάλη ανησυχία υπάρχει ανάμεσα στους ειδικούς για το επερχόμενο κύμα κοροναϊού, όπως επισήμανε και ο Νίκος Καπραβέλος, ενώ η Θεσσαλονίκη «φλερτάρει» με το κόκκινο. «Το 4ο κύμα είναι μπροστά μας. Η κοινωνία πρέπει να αντιληφθεί ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση», τόνισε ο διευθυντής της ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Παπανικολάου».

Όπως επισήμανε ο κ. Καπραβέλος, μιλώντας στην EΡT3 οι εντατικές ασφυκτιούν από τα περιστατικά Covid-19, με 100% κάλυψη στις κλίνες κοροναϊού στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου», η πίεση στο σύστημα υγείας είναι τεράστια, ενώ για πρώτη φορά οι γιατροί βρίσκονται αντιμέτωποι με καταστάσεις στις οποίες βρίσκουν αντίσταση από ανθρώπους που αρνούνται τη βοήθεια των ειδικών και απειλούν τους γιατρούς, όταν τους λένε ότι πρέπει να διασωληνωθούν.

Για τους αρνητές των εμβολίων

Σε ό, τι αφορά όσους αρνούνται να εμβολιαστούν, ο κ. Καπραβέλος τόνισε ότι: «Αυτές οι συμπεριφορές είναι κατακριτέες. Έχουμε φτάσει σε πολύ ανησυχητικά επίπεδα. Αν είναι να κινδυνεύσει κάποιος έχει καλώς, είναι το ατομικό δικαίωμα του καθενός, από την στιγμή όμως που βάζει σε κίνδυνο μία κοινωνία ολόκληρη, δεν πρέπει να προστατεύεται από το θεσμικό πλαίσιο», κατέληξε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠαρί Σεν Ζερμέν: Λήξαν το θέμα Μέσι-Ποτσετίνο
Επόμενο άρθροΧωρίς τον Βιεϊρίνια στο Αγρίνιο